«Διακοπές» χειμώνα-καλοκαίρι στον Άλιμο

Ένα νέο all day μαγαζί, με ανάλαφρη ατμόσφαιρα, μεταφέρει την αίσθηση της καλοκαιρινής ραστώνης εν μέσω χειμώνα στον Άλιμο.

«Διακοπές» χειμώνα-καλοκαίρι στον Άλιμο

Νόστιμες πίτες ημέρας, εκλεκτός καφές από τη Βραζιλία και την Αιθιοπία σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Area 51, χορταστικά σάντουιτς και χαλαρό περιβάλλον με λεπτές vintage πινελιές. Τρεις φίλοι, ο Γιώργος Γιγής, ο Λευτέρης Παμπατζάνης και ο Σάββας Ζώταλης, δημιούργησαν στα νότια ένα στέκι με όνομα και στυλ που παραπέμπει στο mood των διακοπών ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Υποδέχονται τους θαμώνες από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, με τυρόπιτες, κολοκυθόπιτες, σπανακόπιτες, σάντουιτς με παστράμι, λάχανο ή φυστικοβούτυρο, μπολ ζυμαρικών, χοτ ντογκ, τηγανίτες γλυκές και αλμυρές, όλα δια χειρός Χάρη Μπονάνου, ενώ, μέσα στον Δεκέμβριο, τα Σαββατοκύριακα, θα προσθέσουν στο μενού μερικά επιπλέον πιάτα εν είδει brunch.. Από το απόγευμα, στο παιχνίδι μπαίνει και η μπάρα με λίστα κοκτέιλ από τον Άλεξ Αποστολόπουλο και προτάσεις που δένουν με τη λογική του μαγαζιού, όπως για παράδειγμα το «ναυάγιο» με βότκα, σοκολάτα, σιρόπι μανταρίνι και υποβρύχιο βανίλια που τρώγεται με κουτάλι.

«Διακοπές» χειμώνα-καλοκαίρι στον Άλιμο - εικόνα 1

Διακοπές, Λεωφ. Ιωνίας 125, Άλιμος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

19/04/2024

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.