Οδηγός Εστιατορίων

«Διακοπές» χειμώνα-καλοκαίρι στον Άλιμο

Ένα νέο all day μαγαζί, με ανάλαφρη ατμόσφαιρα, μεταφέρει την αίσθηση της καλοκαιρινής ραστώνης εν μέσω χειμώνα στον Άλιμο.

«Διακοπές» χειμώνα-καλοκαίρι στον Άλιμο

Νόστιμες πίτες ημέρας, εκλεκτός καφές από τη Βραζιλία και την Αιθιοπία σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Area 51, χορταστικά σάντουιτς και χαλαρό περιβάλλον με λεπτές vintage πινελιές. Τρεις φίλοι, ο Γιώργος Γιγής, ο Λευτέρης Παμπατζάνης και ο Σάββας Ζώταλης, δημιούργησαν στα νότια ένα στέκι με όνομα και στυλ που παραπέμπει στο mood των διακοπών ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Υποδέχονται τους θαμώνες από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, με τυρόπιτες, κολοκυθόπιτες, σπανακόπιτες, σάντουιτς με παστράμι, λάχανο ή φυστικοβούτυρο, μπολ ζυμαρικών, χοτ ντογκ, τηγανίτες γλυκές και αλμυρές, όλα δια χειρός Χάρη Μπονάνου, ενώ, μέσα στον Δεκέμβριο, τα Σαββατοκύριακα, θα προσθέσουν στο μενού μερικά επιπλέον πιάτα εν είδει brunch.. Από το απόγευμα, στο παιχνίδι μπαίνει και η μπάρα με λίστα κοκτέιλ από τον Άλεξ Αποστολόπουλο και προτάσεις που δένουν με τη λογική του μαγαζιού, όπως για παράδειγμα το «ναυάγιο» με βότκα, σοκολάτα, σιρόπι μανταρίνι και υποβρύχιο βανίλια που τρώγεται με κουτάλι.

«Διακοπές» χειμώνα-καλοκαίρι στον Άλιμο - εικόνα 1

Διακοπές, Λεωφ. Ιωνίας 125, Άλιμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

H "Madame Fraise" για brunch στο "Athénée"

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο "φάντασμα" της Αθήνας φιλοξενείται στο Athénée για δύο ακόμα Κυριακές.

26/01/2022

Πώς το σκανδιναβικό γαστρονομικό ήθος κατάφερε να εμπνεύσει όλο τον πλανήτη

Η φυσιοκρατική κουζίνα των Σκανδιναβών και η αειφορία επηρεάζει όλο και περισσότερο και τα αθηναϊκά γαστρονομικά ήθη.

Μάγειρες εν βρασμώ (και) στη μεγάλη οθόνη

Τα σενάρια δύο νέων ταινιών πραγματεύονται πτυχές του μικρόκοσμου της εστίασης με focus στα ψυχολογικά πορτρέτα των "σεφ"-πρωταγωνιστών.

Δοκιμάσαμε τις νέες γεύσεις του "Nikkei"

Δεν είναι τυχαία top-notch αυτό το φαντεζί bar-restaurant. Ο σεφ Σπύρος Μαυροειδής και η bartender Μαίρη Ταλαιπώρου το ανανεώνουν δημιουργικά.

Τι γυρεύει η "Φrídda" στην Άνω Κυψέλη;

Το καινούργιο ατμοσφαιρικό μπιστρό έχει αύρα από τα παλιά και αγάπη για τα προϊόντα και τις γεύσεις του τόπου μας.

Τι μαγειρεύει η νέα "Τζουτζούκα";

Η γαστροταβέρνα στο Ρουφ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με τον σεφ Γιώργο Παπανδρέου στη γευστική επιμέλεια, λιγότερο τολμηρές μαγειρικές "τσαχπινιές" αλλά νόστιμη κουζίνα.

"17 Χωριά" καλωσορίζουν τους οινόφιλους στη Νεμέα

Ένα οινικό εστιατόριο κομίζει την αύρα της θρυλικής "Enoteca" στη μεγαλύτερη αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας.