«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

Εντυπωσιακές εξελίξεις στη γαστρονομική σκηνή Κυκλάδων και Επτανήσων

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

«‘Έπειτα από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στον όμιλο Katikies Hotels ήρθε η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο μου βήμα...Ένας πολύ δημιουργικός κύκλος έκλεισε, και ένας άλλος ανοίγει!!!», ανακοίνωσε ο σεφ των εστιατορίων «Mikrasia» του Ομίλου Άγγελος Μπακόπουλος.

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται - εικόνα 1

Μετά την αποχώρησή του όλη την γαστρονομία των Katikies αναλαμβάνει ο Έκτορας Μποτρίνι και τα νέα είναι καυτά. Πρώτον στο Katikies της Οίας θα δημιουργηθεί νέο εστιατόριο «Botrini’s». Δεύτερον, το «Σελήνη » στο Katikies Garden όπου γαστρονομεί ο Μποτρίνι από το καλοκαίρι του 2021, το μενού θα αποκτήσει περισσότερο σαντορινιό χαρακτήρα, εστιάζοντας στα προϊόντα του νησιού και στη μεταγραφή ιδεών από την κουζίνα του σε fine dining στυλ. Τρίτον, σκέφτεται να ανοίξει στο Katikies Mykonos, ένα πιο χαλαρό concept στο στυλ του «Σελήνη -Μεζέ». Ο Μπακόπουλος τώρα αναλαμβάνει επικεφαλής στο καινούργιο 5άστερο ξενοδοχείο Lesante Cape στη Ζάκυνθο που θα ανοίξει στις 22 Μαίου. Στα σχέδιά του είναι η δημιουργία του γκουρμέ εστιατορίου «Fiore», επτανησιακή και ελληνική κουζίνα, με καλό κελάρι κρασιών και φάρμα 15 στρεμμάτων που θα το τροφοδοτεί με βότανα και λαχανικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.