Οδηγός Εστιατορίων

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

Εντυπωσιακές εξελίξεις στη γαστρονομική σκηνή Κυκλάδων και Επτανήσων

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

«‘Έπειτα από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στον όμιλο Katikies Hotels ήρθε η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο μου βήμα...Ένας πολύ δημιουργικός κύκλος έκλεισε, και ένας άλλος ανοίγει!!!», ανακοίνωσε ο σεφ των εστιατορίων «Mikrasia» του Ομίλου Άγγελος Μπακόπουλος.

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται - εικόνα 1

Μετά την αποχώρησή του όλη την γαστρονομία των Katikies αναλαμβάνει ο Έκτορας Μποτρίνι και τα νέα είναι καυτά. Πρώτον στο Katikies της Οίας θα δημιουργηθεί νέο εστιατόριο «Botrini’s». Δεύτερον, το «Σελήνη » στο Katikies Garden όπου γαστρονομεί ο Μποτρίνι από το καλοκαίρι του 2021, το μενού θα αποκτήσει περισσότερο σαντορινιό χαρακτήρα, εστιάζοντας στα προϊόντα του νησιού και στη μεταγραφή ιδεών από την κουζίνα του σε fine dining στυλ. Τρίτον, σκέφτεται να ανοίξει στο Katikies Mykonos, ένα πιο χαλαρό concept στο στυλ του «Σελήνη -Μεζέ». Ο Μπακόπουλος τώρα αναλαμβάνει επικεφαλής στο καινούργιο 5άστερο ξενοδοχείο Lesante Cape στη Ζάκυνθο που θα ανοίξει στις 22 Μαίου. Στα σχέδιά του είναι η δημιουργία του γκουρμέ εστιατορίου «Fiore», επτανησιακή και ελληνική κουζίνα, με καλό κελάρι κρασιών και φάρμα 15 στρεμμάτων που θα το τροφοδοτεί με βότανα και λαχανικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Δεκαράκι Ροδίτης αγαπάει το χέλι

Ένα πολύ ξεχωριστό τσίπουρο παντρεύεται μ’ ένα από τα πιο διαλεχτά ελληνικά ντελικατέσεν, σε αρμονίες που γοητεύουν τον ουρανίσκο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
20/05/2022

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: Βιώσιμη αλιεία για έναν "Planet Fish" με θάλασσες χωρίς αποτύπωμα

"Άσε το γόνο να γίνει γονιός", "το μέγεθος μετράει", "ποτέ κολιό τον Αύγουστο", "η ιχθυοκαλλιέργεια κάνει καλό", "τρώμε τον εισβολέα λεοντόψαρο", "καλώς τα, τα λιανόψαρα"… Η βιώσιμη αλιεία και η οικολογική θαλασσινή γαστρονομία έχουν τα συνθήματά τους και στην τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας θα έχουν την τιμητική τους.

Annie Fine Cooking

Συνεχίζοντας με νέο σεφ, τον Στέφανο Μιχάλη, στο μονοπάτι της ελληνικής μπιστρονομίας, το off Broadway εστιατόριο που έκανε αίσθηση πέρυσι, αλλάζει καθημερινά το μενού του και δημιουργεί ένα διαρκώς εναλλασσόμενο πρωτότυπο ρεπερτόριο γαστρονομικών ιδεών.

Άργουρα

Ο Νίκος Μιχαήλ ηγείται ενός πολύ ξεχωριστού, cult στεκιού εκλεκτικής ψαροφαγίας, με εξαιρετικά ωμά ανθολογίας και σπάνιους μεζέδες, που γράφει τη δική του out of the box ιστορία γαστρονομίας.

Η 2άστερη Stéphanie Le Quellec στο "Over Water" του Sani

Η δυναμική Παριζιάνα σεφ αναλαμβάνει να επιμεληθεί την κουζίνα του γαστρονομικού εστιατορίου του Asteria φέρνοντας γεύση διαχρονικά γαλλικά, εστιασμένη στις πρώτες ύλες και ραφινάτη.

Θέατρο γεύσεων στο νέο μενού του "Delta"

Το καινούργιο μενού των Γιώργου Παπαζαχαρία και Θάνου Φέσκου έχει έντονη θεατρικότητα, ατελείωτη πρωτοτυπία και πολλές στιγμές απόλαυσης που σε στέλνουν σε άλλη διάσταση!

Το Alpino μιλάει ιταλικά στην πιο δροσερή αυλή

Το all time classic πόστο του Παλαιού Φαλήρου μας περιμένει με τραπεζάκια έξω στην πανέμορφη αυλή του για ένα vero italiano καλοκαιρινό μενού.