Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, ο Έλβι Δημήτρης Ζύμπα και ο Νίκος Βοργιάς υποδέχονται στο ζεστό εστιατόριο τους «Alficon» του Παγκρατίου τον γνωστό sommelier Μπάμπη Παπαδάτο για ένα σπέσιαλ οινογευστικό ταξίδι. Το ειδικό μενού της βραδιάς θα ξεδιπλωθεί σε 6 στάδια (€ 85 κατ’άτομο), με γεύσεις από τον ολοκαίνουργιο χειμερινό κατάλογο του εστιατορίου, καθώς και οινικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα, για τις οποίες θα φροντίσει ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς.
Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς
Ψάρι Μαριναρισμένο (Ρόδι / Μήλο / Αυγοτάραχο)
Γαρίδα Μαριναρισμένη (Λωτός / Εσπεριδοείδη / Μπανανοστάφυδο)
Μοσχάρι Ταρτάρ (Φουντούκι / Μανιτάρι / Λάδι Τρούφας)
Tραχανάς (Γλυκό Σκόρδο / Συκώτι / Ξηρή Μαυροδάφνη)
Γουρουνόπουλο (Άγρια Μανιτάρια / Κυδώνι)
Μηλόπιτα (Ανθότυρο / Σταφίδες / Crumble)