Οδηγός Εστιατορίων

Save the date για το food festival του «Diego»

Εκπρόσωποι της δημιουργικής νέας γενιάς όπως τα δίδυμα Θάνος Φέσκος – Γιώργος Παπαζαχαρίας του «Delta» και Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου του «Kora Bakery» πιάνουν πάγκο, για ένα απόγευμα με yakitori και βινύλια.

Save the date για το food festival του «Diego»

Ένα νόστιμο δώρο ετοιμάζει για τους foodies της Αθήνας το «Diego», το ανατρεπτικό street-food στέκι του Θησείου, που στις 27 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώσει στην αυλή του λαμπερούς εκπροσώπους της δημιουργικής νέας γενιάς της αθηναϊκής γεύσης, για ένα χριστουγεννιάτικο food festival με καλό σκοπό.

Save the date για το food festival του «Diego» - εικόνα 1
Θάνος Φέσκος, Γιώργος Παπαζαχαρίας & Ελένη Σαράντη

Yakitori και βινύλια θα είναι το κεντρικό concept, όπου με funk διάθεση και ασιατική έμπνευση, η στολισμένη αυλή του «Diego», στον πεζόδρομο της Αδριανού, θα γεμίσει με konro ψησταριές και gastro διάθεση. Πάνω από τις φωτιές, ο Θάνος Φέσκος κι ο Γιώργος Παπαζαχαρίας του «Delta», παρέα με τις resident chefs του «Diego», Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρίγκου, αλλά και τον Γιώργο Κατάρα που, μετά από θητείες σε κουζίνες όπως αυτή του «Geranium» στην Κοπεγχάγη, σήμερα ηγείται της κουζίνας του «Vanderveen» στο Άμστερνταμ, θα ετοιμάζουν ο καθένας από μία διαφορετική δημιουργική παραλλαγή για το γιαπωνέζικο σουβλάκι. Παράλληλα, οι Ιάνθη Μιχαλάκη και Μαρία Αλαφούζου, το δίδυμο του πολυσυζητημένου «Kora Bakery», θα αναλάβουν ψωμάκια, πιτούλες και bao buns για να τα βάζουμε μέσα.

Όλα τα έσοδα του project θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Περισσότερες πληροφορίες

Diego

Αδριανού 1, Θησείο
  • Ethnic κουζίνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ραφινέ οικειότητα του "Άλficon"

Το μικρό αστικό μπιστρό του Παγκρατίου βρίσκεται σε μια από τις πιο comfort εποχές του, προικισμένο με τις γεμάτες, βαθιές γεύσεις που χαρίζουν τα υλικά του χειμώνα στους δυο νεαρούς σεφ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
25/12/2021

"Μπαλκόνι στις Κυκλάδες" με την Αθήνα και τη θάλασσα στο πιάτο

Πρώτο πιάτο τη χορταστική του θέα στο Λεκανοπέδιο σερβίρει το αγαπημένο εστιατόριο του Βύρωνα, όμως οι θαλασσινές γεύσεις της Φιλίτσας Καραμανλή σύντομα στρέφουν την προσοχή από την πανοραμική βίστα στο πανόραμα του τραπεζιού.

Ο Γιώργος Κατάρας θέλει να ροκάρει το fine dining

Ο ταλαντούχος σεφ του "Vanderveen", γεύσεις του οποίου είχαμε δοκιμάσει στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2018, έρχεται από το Άμστερνταμ στην Ελλάδα για να φέρει "γιακιτόρι και βινίλια" στο "Diego", αλλά και να αναλάβει ένα μεγάλο εστιατορικό project της πόλης.

Έξι αγαπημένα all day στο Κέντρο για after shopping στάση

Κοσμικά pit stops με γευστική υπογραφή και γιορτινό vibe για να ανακτήσουμε δυνάμεις ανάμεσα στις βόλτες μας από βιτρίνα σε βιτρίνα.

Τα comfort στέκια της καρδιάς μας

Όσο κι αν το ρίξαμε έξω τις γιορτές (ή και όχι), αυτές τις μέρες επιστρέφουμε με όρεξη σε μέρη δοκιμασμένα που μας ζεσταίνουν την καρδιά και το στομάχι.

Brutus Tavern

Εντυπωσιακό το καινούργιο steakhouse στο Κολωνάκι. Ατμοσφαιρικό κράμα bistrot, power room, και glam punk men’s club, με ωραίες επιλογές σπέσιαλ κρεάτων.