Οδηγός Εστιατορίων

Save the date για το food festival του «Diego»

Εκπρόσωποι της δημιουργικής νέας γενιάς όπως τα δίδυμα Θάνος Φέσκος – Γιώργος Παπαζαχαρίας του «Delta» και Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου του «Kora Bakery» πιάνουν πάγκο, για ένα απόγευμα με yakitori και βινύλια.

Save the date για το food festival του «Diego»

Ένα νόστιμο δώρο ετοιμάζει για τους foodies της Αθήνας το «Diego», το ανατρεπτικό street-food στέκι του Θησείου, που στις 27 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώσει στην αυλή του λαμπερούς εκπροσώπους της δημιουργικής νέας γενιάς της αθηναϊκής γεύσης, για ένα χριστουγεννιάτικο food festival με καλό σκοπό.

Save the date για το food festival του «Diego» - εικόνα 1
Θάνος Φέσκος, Γιώργος Παπαζαχαρίας & Ελένη Σαράντη

Yakitori και βινύλια θα είναι το κεντρικό concept, όπου με funk διάθεση και ασιατική έμπνευση, η στολισμένη αυλή του «Diego», στον πεζόδρομο της Αδριανού, θα γεμίσει με konro ψησταριές και gastro διάθεση. Πάνω από τις φωτιές, ο Θάνος Φέσκος κι ο Γιώργος Παπαζαχαρίας του «Delta», παρέα με τις resident chefs του «Diego», Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρίγκου, αλλά και τον Γιώργο Κατάρα που, μετά από θητείες σε κουζίνες όπως αυτή του «Geranium» στην Κοπεγχάγη, σήμερα ηγείται της κουζίνας του «Vanderveen» στο Άμστερνταμ, θα ετοιμάζουν ο καθένας από μία διαφορετική δημιουργική παραλλαγή για το γιαπωνέζικο σουβλάκι. Παράλληλα, οι Ιάνθη Μιχαλάκη και Μαρία Αλαφούζου, το δίδυμο του πολυσυζητημένου «Kora Bakery», θα αναλάβουν ψωμάκια, πιτούλες και bao buns για να τα βάζουμε μέσα.

Όλα τα έσοδα του project θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Περισσότερες πληροφορίες

Diego

Αδριανού 1, Θησείο
  • Ethnic κουζίνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Alpino μιλάει ιταλικά στην πιο δροσερή αυλή

Το all time classic πόστο του Παλαιού Φαλήρου μας περιμένει με τραπεζάκια έξω στην πανέμορφη αυλή του για ένα vero italiano καλοκαιρινό μενού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/05/2022

Ο Ασημάκης Χανιώτης για δύο βραδιές στο "Lindos Village"

Ο νεαρότερος σεφ που κέρδισε αστέρι Michelin στο Λονδίνο το 2020, θα βρίσκεται για δύο βραδιές στην κουζίνα του "Thalatta Fine Dining Restaurant" και μαζί με τον Executive Chef των "Lindos Hotels" Σταύρο Μανουσάκη θα ετοιμάσουν ένα μενού που οι καλεσμένοι θα απολαύσουν με φόντο την αμφιθεατρική θέα του κόλπου των Βληχών.

Γεύση από καλοκαίρι στο "Ourse"

Δροσερές προτάσεις με φαντασία, δημιουργικότητα και φινέτσα φιγουράρουν στις βιτρίνες του κομψού ζαχαροπλαστείου στα βόρεια με την υπογραφή του ταλαντούχου pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας προτείνουν το "Beluga Art"

Ο all day πολυχώρος – ορόσημο του Πειραιά παντρεύει αρτίστικη αισθητική και διεθνή νοστιμιά σε μια πολυπρόσωπη πρόταση εξόδου που γίνεται στέκι για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022: Ένα χειροκρότημα για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

Με την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας προ των πυλών, που θα γίνει στις 7 Ιουνίου στο "Makedonia Palace" στη Θεσσαλονίκη, η παραδοσιακή μας κουζίνα επιβραβεύεται μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο.

Grande Dame

Ρομαντισμός και αστική αρχοντιά στο καινούργιο εστιατόριο του Γιάννη Σολάκη στην Πλάκα, με μια κουζίνα νεοπαραδοσιακά οικεία και νόστιμη.