«Alio Neighborhood Pizzeria»: Η street βερσιόν του «Alio»

Το πρώτο «αδερφάκι» του «Alio» του Γιάννη Λουκάκου αγαπά την 90’s pop και έχει ιταλιάνικη street ταυτότητα.

«Alio Neighborhood Pizzeria»: Η street βερσιόν του «Alio»

Το ιταλικό εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου, που άνοιξε τις πόρτες του τον Αύγουστο του 2019 σε μια μικρή γουστόζικη μονοκατοικία στην οδό Βασιλέως Γεωργίου στο Χαλάνδρι, αποκαλύπτει με μπρίο το πιο προσιτό προφίλ του που συστήνεται σε νέο πόστο στην ίδια περιοχή.

«Alio Neighborhood Pizzeria»: Η street βερσιόν του «Alio» - εικόνα 1

Με motto το «Slice slice baby», παράφραση του γνωστού hit των ‘90’s από τον Vanilla Ice, η neo napoletan style πίτσα, αφράτη με χοντρό δαχτυλίδι και καψαλισμένες φουσκάλες, εδώ έχει την τιμητική της με επιλογές όπως η «λευκή» με μοτσαρέλα burrata, prosciutto cotto, ψητά ντοματίνια, φυστίκι Αιγίνης και λεμόνι, και η «Speciale» με vτομάτα San Marzano, μοτσαρέλα fior di latte, μπέικον, λουκάνικο φρανκφουρτέρκι, μανιτάρια, πράσινες πιπεριές και παρμεζάνα. Στο σύντομο και περιεκτικό μενού εντοπίζουμε ωραίες σαλάτες που δίνουν πάσα σε ορεκτικά όπως τα «arancini με κοτόπουλο και παρμεζάνα» ή τα «bambino» (κοινώς στικς ψωμιού γεμιστά με ρικότα και prosciutto) και πιάτα ζυμαρικών όπως η «tagliatelle al ragu Bolognese» και η «Alio pizzeria carbonara». Οι «ναυαρχίδες» του street food, το burger (κοτόπουλο και cheeseburger) και το hot dog έχουν σύντομη παρουσία -έχουν όμως- ενώ το street cast συμπληρώνει μια μικρή γκάμα από κοκτέιλ, μπύρες και κρασιά.

Ηρακλείτου 71, Χαλάνδρι
Τηλ. : 210 608 6304
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη με Κυριακή: 14:00 – 23:00, Δευτέρα: κλειστά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.