Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

H S.Pellegrino Young Chef Academy αναζητά τα επόμενα νεαρά αστέρια της γαστρονομίας

Ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός για την ανάδειξη της επόμενης γενιάς της γαστρονομίας επιστρέφει και καλεί τους νέους σεφ που θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της συναρπαστικής κούρσας να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 19/6.

Περισσότερα

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Achinos Beach bar-restaurant"

Με καλοκαιρινό αέρα, μεσογειακές γεύσεις και καλοφτιαγμένα δροσερά κοκτέιλ, το κοσμικό παραλιακό εστιατόριο στη Σκιάθο είναι προορισμός για τις θερινές μας εξορμήσεις.

Περισσότερα

S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Fishalida’s Garden"

Η φρεσκάδα της θάλασσας αναδεικνύεται ανεπιτήδευτα σε μια πανέμορφη αυλή του κορφιάτικου κέντρου.

Περισσότερα

"Thess Bao": Street γαστρονομία υψηλού επιπέδου στο κέντρο της πόλης

Το λιχούδικο έδεσμα του Δημήτρη Παμπόρη, που παντρεύει τα ψωμάκια ατμού με premium ελληνικές γεύσεις, είναι απαραίτητος σύντροφος για τις εξορμήσεις στο κέντρο.

Περισσότερα

"Φakafel": Ποιος είπε ότι η φακή δεν ανήκει στον πλανήτη street food;

Στη Νέα Σμύρνη οι vegans βρίσκουν τον δικό τους προορισμό για νόστιμο φαγητό στο χέρι, χωρίς εκπτώσεις.

Περισσότερα

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Περισσότερα

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Περισσότερα

Στον νόστιμο ιταλικό μικρόκοσμο του "Barolo"

Ανανεωμένο συνεχίζει την πορεία του το δημοφιλές all day στέκι του Παλαιού Ψυχικού, με προσεγμένες ιταλικές γεύσεις διά χειρός Μιχάλη Νουρλόγλου στο χώρο του εστιατορίου και εκλεκτά προϊόντα στο deli store.

Gastronomy Lab: Φουτουρισμός, θησαυροί της ελληνικής γης και επιδόρπια χωρίς λακτόζη στο πρόγραμμα της 3ης μέρας

Τι περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα του project θεματικών παρουσιάσεων, που συστήνεται για πρώτη χρονιά στη φετινή HORECA;

Κάτι τρέχει στην Ηρακλειδών

Ο πάλαι ποτέ πολύβουος πεζόδρομος του Θησείου και η σιωπηλή όσο και γουστόζικη μίνι αναγέννησή του.

Στο "Magoa", ο Γιώργος Αυγέρος ανανεώνει τη ζαχαροπλαστική της Θεσσαλονίκης

Από την ξυλογλυπτική και τους χαλβάδες Φαρσάλων στα μενού επιδορπίων σημαντικών ξενοδοχείων της Βόρειας Ελλάδας, ο πολύπειρος pastry chef του "Sani Resort" αποκτά τη δική του στέγη στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει νέα ώθηση στη γλυκιά σκηνή της πόλης, φέρνοντας την υψηλή ζαχαροπλαστική του φινέτσα στις βιτρίνες του "Magoa".

Παράδοση, εκσυγχρονισμός, Γαλλία και Ιταλία σε συνάντηση κορυφής τη 2η μέρα του Gastronomy Lab

Το νέο project θεματικών παρουσιάσεων που συστήνεται για πρώτη χρονιά στη φετινή HORECA, ξεκίνησε δυναμικά. Τι θα δούμε τη δεύτερη μέρα;

Φέτος χαρίστε στην αγάπη σας τον ουρανό με τ' αστρα!

Αν ανήκετε στους αθεράπευτα ρομαντικούς ή σε αυτούς που ο έρωτας κατέχει μια σημαντική θέση στην καρδιά τους, τότε η μέρα αυτή σας ανήκει. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάστε την αγάπη με τον άνθρωπό σας, με τον καλύτερο τρόπο και δώστε στον έρωτα, τη σημασία που του αξίζει.

Ποιο φαγητό, τελικά, είναι σέξι;

Σκόνη από κέρατο ρινόκερου ή Cabernet sauvignon; Η φιλολογία περί αφροδισιακού φαγητού πρέπει να μπει επιτέλους σε πιο σύγχρονες βάσεις.

Gastronomy Lab: Βιωσιμότητα, άρτος και θεάματα στην πρεμιέρα του νέου γαστρονομικού project

Το νέο project θεματικών παρουσιάσεων που συστήνεται για πρώτη χρονιά στη φετινή HORECA, σηκώνει αυλαία το ερχόμενο τετραήμερο. Τι θα δούμε την πρώτη μέρα;

Τι θα δούμε στο τετραήμερο του Gastronomy Lab

Ένα καλά μελετημένο line-up αποτελούμενο από καταξιωμένους επαγγελματίες της εστίασης που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Ελλάδας θα δώσει το "παρών" στη σκηνή του νέου project θεματικών παρουσιάσεων που σηκώνει αυλαία για πρώτη χρονιά στην προσεχή HORECA.

Poseidon hotel: Love is in the air!

Χαρείτε την απόλυτη γιορτή της αγάπης με το έτερον σας ήμισυ, σε ένα περιβάλλον με έντονη ερωτική ατμόσφαιρα ιδανική για αξέχαστες ρομαντικές στιγμές.

Το "Σymposio" στη Βαρβάκειο επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ

Το viral event που ενώνει τέχνη, γεύση, γαστρονομία και χορό σε ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό διασκέδασης στην Κεντρική Αγορά της πόλης, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, με ένα δεύτερο μουσικό stage και νέες street food επιλογές για το ραντεβού μας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Στο "La Meat Maison" αγαπούν το κορυφαίο κρέας και τα ιδιαίτερα events

Στο meat concept της Κηφισιάς έχουν κάθε μέρα Τσικνοπέμπτη: Αυτή τη φορά σε περιμένει η Μαρία Παπιδάκη του Best 92.6 και happy hour με 1+1 δώρο.

Tasty Awards '23. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι "Ιταλοί" της πόλης;

Ήδη αγαπημένα του κοινού, τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην κατηγορία "The Italians" των Tasty Awards 2023 μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο

Το "Boonga Boonga" έρχεται και θα συζητηθεί

Το ολοκαίνουριο Thai funky bar restaurant ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στο Παλαιό Φάληρο.

Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης σαλπάρει για Ίο

Μετά από σύντομο ελλιμενισμό στο πειραιώτικο "Βαρούλκο", ο σεφ επιστρέφει στο Αιγαίο για να αναλάβει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου "Grandma’s" του "Liostasi Hotel & Suites" στην Ίο, πλάι στον Σωτήρη Ευαγγέλου.

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.