Στο "La Meat Maison" αγαπούν το κορυφαίο κρέας και τα ιδιαίτερα events

Στο meat concept της Κηφισιάς έχουν κάθε μέρα Τσικνοπέμπτη: Αυτή τη φορά σε περιμένει η Μαρία Παπιδάκη του Best 92.6 και happy hour με 1+1 δώρο.

La Meat Maison

Το "La Meat Maison" δεν είναι απλά ένα ακόμη conceptual σποτ με επίκεντρο το ποιοτικό κρέας αλλά κάτι παραπάνω, καθώς παντρεύει με το δικό του μοναδικό στυλ deli, κάβα, κρεοπωλείο και bar-restaurant. Αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα κατά καιρούς πολύ ιδιαίτερα happenings. 

La Meat Maison 4

Ακριβώς ένα τέτοιο θα λάβει χώρα και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, όταν η μουσική επιμέλεια θα περάσει στη δημοφιλή παραγωγό του Best 92.6, Μαρία Παπιδάκη, που θα εκπέμπει live από το "La Meat Maison", από τις 16.00-18.00. Καθόλη τη διάρκεια, οι επισκέπτες θα μπορούν να επωφεληθούν από την pop up προσφορά που θα τρέχει, αγοράζοντας ένα προϊόν "La Meat Maison" και παίρνοντας δώρο ένα ακόμη ίδιο*.

Το "La Meat Maison" 

Με φινετσάτη casual ατμόσφαιρα μητροπολιτικού μπιστρό, το concept κατάστημα της "La Meat Maison" στην Κηφισιά είναι ένας τόπος συνάντησης των βορείων προαστίων, όπου ο έρωτας για τις ποιοτικές κοπές κρέατος μετατρέπεται σε μόνιμη ιστορία αγάπης για εκλεκτές καθημερινές αγορές και γεύματα. Ο βασιλιάς είναι πάντα το κρέας και εξακολουθεί να είναι νοστιμότατα 'μαρμαρωμένος', ενώ στα ράφια του φιγουράρουν ακόμη οι πιο ντελικάτες γεύσεις που υπογράφουν τα 'i Frati' και 'Fine Foods Collection'.  

La Meat Maison 2

La Meat Maison 1

La Meat Maison 3

Στο σαν γυάλινο ολόγραμμα κελάρι του, θα βρεις μερικές από τις πιο ευγενείς διεθνείς ετικέτες κρασιών. Στα ενδότερα, η εκλεκτότερη συλλογή από κοπές κρέατος της 'La Meat Maison' ελκύει το καταναλωτικό ενδιαφέρον σαν άλλο πετράδι του στέμματος. Και στον καταπράσινο κήπο του στήνεται κάθε βράδυ ένα γευστικότατο catwalk, από  όπου παρελαύνουν οι καρνιβορικές -και όχι μόνο-  δημιουργίες που υπογράφει ο head chef Δημήτρης Κατριβέσης.  Στο 500 τετραγωνικών concept store της Χαριλάου Τρικούπη, τα fine shopping και fine dining ενώνονται εις (κόκκινη) σάρκα μία και απολαμβάνονται σε ένα τόσο 'Maison' χαλαρό περιβάλλον. 


*Η προσφορά θα ισχύει μόνο για το 2ωρο της εκπομπής και αφορά αποκλειστικά τα προϊόντα 'La Meat Maison' (κρέας καθημερινής κοπής, έτοιμα γεύματα, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που εισάγονται κατ' αποκλειστικότητα, κρύες κοπές κ.ά.)

Περισσότερες πληροφορίες

Meat Maison (La)

Χαρ. Τρικούπη 92 & Αλαμάνας 1, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.