S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Fishalida’s Garden"

Η φρεσκάδα της θάλασσας αναδεικνύεται ανεπιτήδευτα σε μια πανέμορφη αυλή του κορφιάτικου κέντρου.

FISHALIDA'S GARDEN

Ένα από τα καλά κρυμμένα γευστικά μυστικά του νησιού των Φαιάκων, το "Fysalida’s Garden", αγαπά τη θάλασσα και υποδέχεται ανοιχτόκαρδα ντόπιους και ταξιδιώτες με ιωδιούχες σπεσιαλιτέ που αρμενίζουν στα τραπέζια των γεμάτων με πράσινο και λουλούδια των εξωτερικών κήπων του. Δυανύοντας μόλις δύο χρόνια λειτουργίας, το κομψό εστιατόριο είναι η νεότερη δημιουργία των ιδιοκτητών του ιχθυοπωλείου "The boutique" και του "Fishalida",  που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και λειτουργεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.  

FISHALIDA GARDEN

FISHALIDA GARDEN

Η συνέπεια στην κουζίνα που συνδυάζει τη μοντέρνα μαγειρική με τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας είναι λόγος επιστροφής.

FISHALIDA'S GARDEN

FISHALIDA GARDEN

Του λόγου το αληθές αποδεικνύουν πιάτα όπως το σωστά χυλωμένο ριζότο με καραβίδα φτιαγμένο με ζωμό θαλασσινών, το καπνιστό χέλι με σαλάτα φακές και νούμπουλο Κέρκυρας, το τρυφερό φιλέτο λαυράκι με σπαστή πατάτα και μπουγιαμπέσα και ο τόνος ταρτάρ με αρώματα ελληνικής σαλάτας, μερικά από τα πιάτα ενός μενού φουλ της θάλασσας. 

Βραΐλα Αρμένη 4, Κέρκυρα, 26610 26878, FB: Fishalida’s Garden, IG: fishalidas_garden, fishalidacorfu.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.

"Grand Resort Lagonissi": Ένα εκλεκτό δείπνο σε συνεργασία με το Mullineux Winery για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού και της υψηλής γαστρονομίας, με τη συμμετοχή του Chris και της Andrea Mullineux.