Poseidon hotel: Love is in the air!

Χαρείτε την απόλυτη γιορτή της αγάπης με το έτερον σας ήμισυ, σε ένα περιβάλλον με έντονη ερωτική ατμόσφαιρα ιδανική για αξέχαστες ρομαντικές στιγμές.

Poseidon

Ο έρωτας μάς ανεβάζει, μας απογειώνει είναι γεγονός. Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, ακολουθήστε τον όσο πιο ψηλά γίνεται, μέχρι το Roof Garden του ξενοδοχείου Poseidon, με θέα το Σαρωνικό και τον έναστρο Αθηναϊκό ουρανό. Χαρείτε την απόλυτη γιορτή της αγάπης με το έτερον σας ήμισυ, σε ένα περιβάλλον με έντονη ερωτική ατμόσφαιρα ιδανική για αξέχαστες ρομαντικές στιγμές. Ξεκινήστε με ένα πολυτελές γεύμα, μιας και ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι και πιείτε στην υγειά σας και στην ακαταμάχητη ευτυχία του "μαζί”. Στο "Poseidon Hotel” ο Άγιος Βαλεντίνος έχει την τιμητική του, και σας προσκαλεί σε ένα ερωτικό τετ-α-τετ όπου πρωταγωνιστεί ένα εκλεκτό menu με πρώτο πιάτο, ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο και φυσικά ένα εντυπωσιακά απολαυστικό επιδόρπιο. 

poseidon
© Νατάσα Πανταζοπούλου

Κάντε την αρχή με μια σούπα βελουτέ από ρίζες λαχανικών, mousse από κατίκι Δομοκού και crispy προσούτο, γαρίδες μαριναρισμένες με κρέμα φάβας, μυρωδικά και αυγοτάραχο και νιώστε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά δοκιμάζοντας ένα μεγαλοπρεπές κυρίως πιάτο με μοσχαρίσια ταλιάτα και σάλτσα μανιταριών που ολοκληρώνει γευστικά μια τέτοια ιδιαίτερη ημέρα γιορτής. Φυσικά η πιο γλυκιά καρδιά είναι αυτή που κλείνει το menu, φτιαγμένη από σοκολάτα τζιαντούγια, γεμιστή με μπαβαρουάζ φράουλας, crumble φουντουκιού και sauce κόκκινων φρούτων. 

poseidon
© Νατάσα Πανταζοπούλου

Αν ωστόσο θέλετε να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, στο "Poseidon Hotel” σας περιμένει ένα full in love pack αυστηρά για ερωτευμένους, που περιλαμβάνει μια ρομαντική διαμονή, το festive γεύμα και ένα πλούσιο πρωινό σε προνομιακή τιμή. Γιορτάστε τον έρωτα όπως ακριβώς του αξίζει! Σε ένα περιβάλλον με θέα που σε ταξιδεύει, υψηλού επιπέδου παροχές και premium υπηρεσίες. 

Περισσότερες πληροφορίες

Poseidon Hotel Sky bar 360

(ξεν. «Poseidon») Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.