Το "Σymposio" στη Βαρβάκειο επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ

Το viral event που ενώνει τέχνη, γεύση, γαστρονομία και χορό σε ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό διασκέδασης στην Κεντρική Αγορά της πόλης, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, με ένα δεύτερο μουσικό stage και νέες street food επιλογές για το ραντεβού μας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Symposio Βαρβάκειος

Το πιο viral event της Αθήνας επιστρέφει για άλλο ένα ραντεβού με τους food, music & art lovers της πόλης, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, για ένα πανδαισιακό, πολυαισθητηριακό happening, που θα μεταμορφώσει ξανά τη Βαρβάκειο σε σκηνικό αστικής γιορτής, χρησιμοποιώντας τη γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος ως background ενός μεγάλου πάρτι, όπου τενόροι συναντούν techno DJs, αρπίστριες διαδέχονται aerial ακροβάτες και ροκ όπερες πλαισιώνουν εκθέσεις ζωγραφικής.

Symposio

Με άλλα λόγια, το "Σymposio Festival" είναι και πάλι εδώ! Αυτή τη φορά, όμως, επιστρέφει… πιο δυνατό από ποτέ. Κι αυτό όχι μόνο επειδή η ιστορική Κεντρική Αγορά της Αθήνας θα μεταμορφωθεί για άλλη μια φορά στο πιο hot meeting και partying spot της πόλης, αλλά επειδή θα το κάνει με καινούρια μουσικά stages και ακόμη περισσότερες street food επιλογές από κάθε άλλη φορά.

Symposio Βαρβάκειος

Πλέον, μαζί με τη οδό Αριστογείτονος, κομμάτι του φεστιβάλ γίνεται και η οδός Φιλοποίμονος με το δικό της stage, αποκλειστικούς DJs και live performances καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, το εκρηκτικό ψηφιδωτό που απολαμβάνουμε σε κάθε "Σymposio", με DJs όπως ο Ρουμάνος Mihai Popoviciu από τα clubs του Βερολίνου, με κορυφαίους τενόρους όπως ο Δημήτρης Πακσόγλου, αλλά και τραγουδιστές, performers και χορευτές σε συνεχείς εναλλαγές, στο "Σymposio" της ερχόμενης Κυριακής 12 Φεβρουαρίου θα είναι ακόμη πιο πλούσιο: τα βινύλια θα πάρουν φωτιά στο discohouse stage της Φιλοποίμονος, ενώ βραβευμένοι Αργεντινοί χορευτές θα δώσουν ρυθμό σε λατινοαμερικάνικο σόου με αληθινές φωτιές να φωτίζουν όλη τη στοά!

Symposio

Παράλληλα, ακόμη πιο πλούσιο επιστρέφει και το food κομμάτι του φεστιβάλ: Στο περασμένο "Σymposio", 7000 άτομα πέρασαν και δοκίμασαν από χαβιάρι με σαμπάνια στο δρόμο, ceviche με μαργαρίτα, και ροζέ Miraval με φρέσκια pasta, μέχρι γαμοπίλαφο με τσίπουρο, sushi rolls, bao buns και χειροποίητο hot dog. Στο ερχόμενο, όμως, αυτήν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, τα 10 διαφορετικά food kiosks που σερβίρουν φαγητό από τις 12μιση και μετά, εκτός από λιχουδιές όπως το μαρινάτο χταπόδι σε καλαμάκι, ή τα στρείδια συνδυασμένα με vodka, συμπληρώνονται τώρα από ένα ολοκαίνουριο noodles kiosk, αλλά και το diavola kiosk με φρέσκια καυτερή πίτσα, που φτιάχνεται μπροστά μας κι επί τόπου.

Symposio

Μια εμπειρία σύγχρονης Διονυσιακής γιορτής που παρασύρει σφαιρικά τις αισθήσεις και προσεγγίζει πολύπλευρα την διασκέδαση, το "Σymposio Festival" είναι κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει ποτέ – εκτός κι αν είχες έρθει στα προηγούμενα… Ακόμη κι έτσι, όμως, το επόμενο θα είναι πιο θεαματικό από κάθε άλλη φορά. Ραντεβού εκεί στις 12 Φεβουαρίου και… δεν θα δείτε ποτέ ξανά το Κέντρο της πόλης με το ίδιο μάτι!

Symposio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Four hands βραδιά υψηλής γαστρονομικής φινέτσας στο "MFlavours"

Ο Executive Chef του ξενοδοχείου "Athens Capital Hotel-MGallery Collection", Δημήτρης Μπούτσαλης, υποδέχθηκε τον μισελενάτο σεφ Clément Convard στη λαμπερή σάλα του "MFlavours", για ένα γαστρονομικό ντουέτο που εντυπωσίασε με την ελληνογαλλική του γευστική συγχορδία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
24/03/2023

Δοκιμάσαμε τις νέες "Loco" γεύσεις

Ανανεωμένη βρήκαμε την μεξικάνικη γιορτή που σερβίρει το δημοφιλές στέκι της οδού Καλαμιώτου υπό την επιμέλεια του βραβευμένου Αθηναγόρα Κωστάκου.

Ανανεώνουμε τη ζωή στο γραφείο με τη βοήθεια της Nespresso Professional

Μια ποιοτική κούπα καφέ μπορεί να κάνει θαύματα στην καθημερινότητά μας, και οι επαγγελματικές κάψουλες της Nespresso Professional είναι εδώ για να προσφέρουν ακριβώς αυτό.

Μία νέα γαστρονομική εμπειρία από το "Soil" στο Αλεποχώρι

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο και ο Τάσος Μαντής ανοίγουν τον κήπο τους στο κοινό.

Η σεφ Ελένη Σαράντη είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτό που φαίνεται

Επικεφαλής της all-female κουζίνας του "Lost Athens", αλλά και υπεύθυνη όλων των γεύσεων των ξενοδοχείων "Selina" στην Ελλάδα, η Ελένη Σαράντη ξεκίνησε από το fine dining για να μεσουρανήσει στο fine comfort, αποδεικνύοντας ότι και στον κόσμο των κουζινών, δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Πού θα φας τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

Μπακαλιάροι για κάθε γούστο, για να τιμήσεις το επίσημο πιάτο της εθνικής γιορτής.

Food & wine pairing με νεοκοσμίτικα κρασιά στο "Classico bistro"

Μια βραδιά όπου κρασιά από την Νότιο Αφρική, την Καλιφόρνια και τη Χιλή θα συνδυαστούν με ειδικά σχεδιασμένα πιάτα ενός μενού γευσιγνωσίας 5 σταδίων.