Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Μια παραδοσιακή οικοτεχνία με τα όλα της είναι η νέα πρόταση των ιστορικών «Καραμανλίδικων του Φάνη», ασφαλώς στα πέριξ του άλλου τους μαγαζιού στου Ψυρρή.
Το κορυφαίο ελβετικό brand παγωτών εμπλουτίζει την premium γκάμα του με μια ολόφρεσκια και limited edition γεύση, που θα δώσει στις μέρες μας τη δροσιά του λεμονιού και την βελούδινη απαλότητα της μαρέγκας, σε μια κουταλιά γεμάτη μυρωδιές καλοκαιριού.
Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου.
Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος πήγε στη Σιγκαπούρη και μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις από την απονομή για τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου.
Ένα χαλαρό αλλά στιλάτο παραθαλάσσιο εξοχικό που δεν έχει καθιερωθεί τυχαία ως το ιδανικό οικογενειακό spot για το καλοκαίρι και για κάθε διάθεση.
Ολόφρεσκη άφιξη με άρωμα θαλασσινό και χρώμα αιγαιοπελαγίτικο, σε ένα φωτεινό σκηνικό, ξεσηκωμένο απευθείας από τα καλντερίμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης.
Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, o αγαπημένος μας comfort sea-food προορισμός και το μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, που φέρνει την απόλαυση σε κάθε μας τραπέζι, μας κερνάνε μαζί έναν μεζέ.
Ο διάσημος Nobu έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του πέρασμα από το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα και το «Matsuhisa Mykonos».
Τα φώτα στο θαλασσινό resto του Ηλία Μπαλάσκα άναψαν πριν λίγες ημέρες.
Μικρός χώρος αλλά με μεγάλη αγάπη για τα ποιοτικά burger είναι το ολοκαίνουργιο street food στέκι στο Παγκράτι.
Σημείο αναφοράς στις προτιμήσεις της πόλης εδώ και χρόνια, το αυθεντικό μεξικάνικο της Αθήνας άνοιξε τον δροσερό του κήπο, για να ταξιδέψει τους φίλους του στην καλοκαιρινή, λατίνα ψυχή του.
Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον σοφιστικέ κομψότητας, που αφήνει το μάτι να ταξιδέψει στο πανόραμα του αθηναϊκού ορίζοντα και της Ακρόπολης, απολαμβάνεις μια διαφορετική εμπειρία.
Ο Γάλλος σεφ μας υποδέχτηκε στο πολυτελές «Glyfada Riviera Hotel», για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το ολοκαίνουργιο εστιατόριο «Maraveal», που εισέρχεται με αξιώσεις στον fine dining χάρτη της αθηναϊκής ριβιέρας.
Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει.
Μπορεί να σε ταξιδεύει… στις Κάνες και ταυτόχρονα να μη σου αφήνει αμφιβολία ότι βρίσκεσαι στη Γλυφάδα, αυτή είναι η μαγεία του «Ark».
Πάντα ύστερα από μια παράσταση ή μια συναυλία στο αρχαίο ωδείο αναζητάμε ένα… νόστιμο πόστο εκεί γύρω για να τα πούμε, να αστειευτούμε και, φυσικά, να φιλοσοφήσουμε. Ιδού έξι από αυτά.
Το ατμοσφαιρικό beach resto «Monastiri» άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην άκρη της μικρής ομώνυμης παραλίας λίγο έξω από τη Νάουσα.
Ήρθε ξανά αυτή η εποχή που οι σεφ παίρνουν κουτάλες και μαρμίτες υπό μάλης και μας στέλνουν γαστρονομικούς χαιρετισμούς από νησιά-ντίβες και ειδυλλιακές ακρογιαλιές.
Μόλις λίγους μήνες μετρούν τα «Pax Burgers» στην καρδιά της πόλης και κατάφεραν να γίνουν αμέσως σημείο συνάντησης των burger lovers ολόκληρης της Αθήνας.