And it's «ZAZ» like heaven!

Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού.

And it's «ZAZ» like heaven!

Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού. Έπειτα από μια χειμερινή σεζόν με ένθετες πολιτιστικές εκδηλώσεις κι ένα τρίμηνο μενού αφιερωμένο στην κουζίνα της Λατινικής Αμερικής, το «Zaz» συνεχίζει να πειραματίζεται και να διευρύνει τους ορίζοντές του ανανεώνοντας τα πιάτα του και λανσάροντας μια καινούργια λίστα κοκτέιλ.

Ο μεγάλος εξωτερικός χώρος του νεοκλασικού με την περιποιημένη βλάστηση ανοίγει την όρεξη για δροσερά μπολ και σαλάτες, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε burrata με προζυμένιο ψωμί και μπολ σολομού με μάνγκο, φαγόπυρο και φρέσκα αρωματικά. Στα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, πάλι, συναντάμε fusion ιδέες από τις κουζίνες του κόσμου, όπως ταλιάτα με φάβα wasabi, wakame και σουσάμι αλλά και τραγανές γαρίδες γαρνιρισμένες με μεξικάνικη σάλτσα pico de gallo, αβοκάντο και κόλιαντρο.

And it's «ZAZ» like heaven! - εικόνα 1

Η κουζίνα λειτουργεί όλη την ημέρα, ξεκινώντας από προτάσεις για brunch και specialty coffee με δικό τους χαρμάνι και κλείνοντας με αρωματικά κοκτέιλ. Δοκιμάστε το δικό τους B2B Zaz on με τζιν infused με λεμονόχορτο και κόκκινο πιπέρι, λάιμ, σιρόπι βασιλικού και grapefruit bitters για καλοκαιρινά vibes ή επιλέξτε μία από τις 70 ετικέτες της wine list με κρασιά μικρών οινοποιείων.

Περισσότερες πληροφορίες

Zaz

Εσπερίδων 3 και Λεωφ. Λαυρίου, Κάντζα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Elena Reygadas: η καλύτερη σεφ στον κόσμο μαγειρεύει με τους ρυθμούς της φύσης

Η Μεξικανή σεφ που ανακηρύχθηκε η καλύτερη στον κόσμο για το 2023 από το θεσμό των The World’s 50 Best Restaurants έχει αφοσιωθεί στη βιώσιμη αξιοποίηση του γαστρονομικού πλούτου της γενέτειράς της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
06/12/2023

"Dear Manouka" x Άγγελος Μπακόπουλος: Το funky συντονίζεται με το fine comfort

Η σύμπραξη του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ με το feelgood bar restaurant της οδού Ηρώνδα έχει νοστιμιά και γεννά γαστρονομικές υποσχέσεις.

Μάριος Κάλφογλου: ένα αντίο στον πρώτο κριτικό γαστρονομίας στην Ελλάδα

Ο Μάριος άφησε εποχή. Ήταν το άγνωστο πρόσωπο που όλα τα εστιατόρια και οι άνθρωποί τους έψαχναν αγωνιωδώς να ανακαλύψουν ποιος ήταν και ταυτόχρονα ήταν ο αγαπημένος Κρίτωνας του κοινού.

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.

Μάριος Κάλφογλου: Αποχαιρετούμε έναν ευπατρίδη της δημοσιογραφίας και της γαστρονομίας

Αποχαιρετούμε χειροκροτώντας τον, έναν αγαπημένο παλιό συνάδελφο από τη γαστρονομική ομάδα του Αθηνοράματος. Ο Μάριος έθεσε με τα κείμενά του στο Αθηνόραμα, τις βάσεις της γαστρονομικής κριτικής στην Ελλάδα.

Η ιταλιάνικη αλεγρία του "Lolita's"

Το νέο bar restaurant του Ψυχικού καταθέτει τη δική του άποψη για το τι εστί γευστική dolce vita της γείτονος.