And it's «ZAZ» like heaven!

Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού.

And it's «ZAZ» like heaven!

Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού. Έπειτα από μια χειμερινή σεζόν με ένθετες πολιτιστικές εκδηλώσεις κι ένα τρίμηνο μενού αφιερωμένο στην κουζίνα της Λατινικής Αμερικής, το «Zaz» συνεχίζει να πειραματίζεται και να διευρύνει τους ορίζοντές του ανανεώνοντας τα πιάτα του και λανσάροντας μια καινούργια λίστα κοκτέιλ.

Ο μεγάλος εξωτερικός χώρος του νεοκλασικού με την περιποιημένη βλάστηση ανοίγει την όρεξη για δροσερά μπολ και σαλάτες, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε burrata με προζυμένιο ψωμί και μπολ σολομού με μάνγκο, φαγόπυρο και φρέσκα αρωματικά. Στα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, πάλι, συναντάμε fusion ιδέες από τις κουζίνες του κόσμου, όπως ταλιάτα με φάβα wasabi, wakame και σουσάμι αλλά και τραγανές γαρίδες γαρνιρισμένες με μεξικάνικη σάλτσα pico de gallo, αβοκάντο και κόλιαντρο.

And it's «ZAZ» like heaven! - εικόνα 1

Η κουζίνα λειτουργεί όλη την ημέρα, ξεκινώντας από προτάσεις για brunch και specialty coffee με δικό τους χαρμάνι και κλείνοντας με αρωματικά κοκτέιλ. Δοκιμάστε το δικό τους B2B Zaz on με τζιν infused με λεμονόχορτο και κόκκινο πιπέρι, λάιμ, σιρόπι βασιλικού και grapefruit bitters για καλοκαιρινά vibes ή επιλέξτε μία από τις 70 ετικέτες της wine list με κρασιά μικρών οινοποιείων.

Περισσότερες πληροφορίες

Zaz

Εσπερίδων 3 και Λεωφ. Λαυρίου, Κάντζα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.