Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα. Οι Σπύρος και Βαγγέ­λης Λιάκος, Μάνος Ζουρνατζής και Περικλής Κοσκινάς ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να μας παρουσιάσουν τη σοφή εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, εκείνης δηλαδή της πολύ εκφραστικής κουζίνας, που προκύπτει μέσα από βιώματα και την ίδια στιγμή επιτρέπει στην εξαιρετική πρώτη ύλη να λάμψει.

Και, πράγματι, στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου τον πρώτο λόγο έχουν η απόλυτη φρεσκάδα που εξασφαλίζουν τα άριστης ποιότητας υλικά στην εποχή τους και τα εκλεκτά προϊόντα που εμπιστεύονται στην «Cookoovaya» επιλεγμένοι μικροί παραγωγοί, με τους οποίους συνεργάζεται σταθερά. Έχοντας αυτά ως βάση, οι σεφ επεμβαίνουν όσο χρειάζεται για να κεντήσουν διακριτικά τεχνική ακρίβεια και σύγχρονο μαγειρικό πνεύμα, σε ένα μενού που αλλάζει πολύ συχνά και ανοίγεται τώρα το καλοκαίρι από τις κλασικές σπεσιαλιτέ της αστικής ελληνικής κουζίνας, όπως οι βαθιά νόστιμοι ντολμάδες και τα γεμιστά, μέχρι προτάσεις πιο ιδιαίτερες, όπως η ολοκαίνουργια δροσερή σαλάτα με κρύες γαρίδες, jamon iberico, αβγό, καβούρι και πικάντικη μαγιονέζα.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya» - εικόνα 1

Δίπλα τους αξίζει ακόμη να βάλετε τα εξαιρετικά δικά τους αλλαντικά και λουκάνικα, όπως και να ρίξετε μια ματιά στα πιάτα εκτός καταλόγου, που διαμορφώνονται καθημερινά με ό,τι πιο φρέσκο μπαίνει στο μαγαζί. Κομμάτι της ξεχωριστής προσωπικότητας της «Cookoovaya» είναι και η δυνατότητα της κουζίνας να προσαρμόσει τις προτάσεις της σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, ενώ η αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων μάς επιτρέπει να απολαύσουμε το γεύμα μας σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες

Cookoovaya

Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.