Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα. Οι Σπύρος και Βαγγέ­λης Λιάκος, Μάνος Ζουρνατζής και Περικλής Κοσκινάς ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να μας παρουσιάσουν τη σοφή εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, εκείνης δηλαδή της πολύ εκφραστικής κουζίνας, που προκύπτει μέσα από βιώματα και την ίδια στιγμή επιτρέπει στην εξαιρετική πρώτη ύλη να λάμψει.

Και, πράγματι, στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου τον πρώτο λόγο έχουν η απόλυτη φρεσκάδα που εξασφαλίζουν τα άριστης ποιότητας υλικά στην εποχή τους και τα εκλεκτά προϊόντα που εμπιστεύονται στην «Cookoovaya» επιλεγμένοι μικροί παραγωγοί, με τους οποίους συνεργάζεται σταθερά. Έχοντας αυτά ως βάση, οι σεφ επεμβαίνουν όσο χρειάζεται για να κεντήσουν διακριτικά τεχνική ακρίβεια και σύγχρονο μαγειρικό πνεύμα, σε ένα μενού που αλλάζει πολύ συχνά και ανοίγεται τώρα το καλοκαίρι από τις κλασικές σπεσιαλιτέ της αστικής ελληνικής κουζίνας, όπως οι βαθιά νόστιμοι ντολμάδες και τα γεμιστά, μέχρι προτάσεις πιο ιδιαίτερες, όπως η ολοκαίνουργια δροσερή σαλάτα με κρύες γαρίδες, jamon iberico, αβγό, καβούρι και πικάντικη μαγιονέζα.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya» - εικόνα 1

Δίπλα τους αξίζει ακόμη να βάλετε τα εξαιρετικά δικά τους αλλαντικά και λουκάνικα, όπως και να ρίξετε μια ματιά στα πιάτα εκτός καταλόγου, που διαμορφώνονται καθημερινά με ό,τι πιο φρέσκο μπαίνει στο μαγαζί. Κομμάτι της ξεχωριστής προσωπικότητας της «Cookoovaya» είναι και η δυνατότητα της κουζίνας να προσαρμόσει τις προτάσεις της σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, ενώ η αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων μάς επιτρέπει να απολαύσουμε το γεύμα μας σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες

Cookoovaya

Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/09/2022

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.