Casual γευστική εμπειρία στο «City Grill»

Μετά το μπάνιο στις παραλίες της Ανατολικής Αττικής ή περιμένοντας το πλοίο να φύγει από το λιμάνι της Ραφήνας, το «City Grill» είναι η νέα ψαγμένη ανακάλυψη για τους λάτρεις του κρέατος.

Casual γευστική εμπειρία στο «City Grill»

Μετά το μπάνιο στις παραλίες της Ανατολικής Αττικής ή περιμένοντας το πλοίο να φύγει από το λιμάνι της Ραφήνας, το «City Grill» είναι η νέα ψαγμένη ανακάλυψη για τους λάτρεις του κρέατος. Το μαγαζί με τη μοντέρνα διακόσμηση με τις industrial πινελιές και τον όμορφο εξωτερικό χώρο μάς υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο προτού εστιάσουμε στο βασικό λόγο για να έρθουμε εδώ, που δεν είναι άλλος από τα εξαιρετικά κρεατικά και τα καλοψημένα σουβλάκια. Η νοστιμιά βασίζεται καταρχήν στην ποιότητα των πρώτων υλών, οι οποίες επιλέγονται προσεκτικά από πιστοποιημένους προμηθευτές και συνδυάζονται με φαντασία κι έμπνευση.

Με την εγγύηση και ασφάλεια του κορυφαίου στο είδος Δημητρίου, το «City Grill» απευθύνεται σε εκείνους που ξέρουν από καλό σουβλάκι και το αναζητούν. Η χειροποίητη πίτα, που ζυμώνεται καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο, στο χέρι και όχι με μηχάνημα, κάνει τη διαφορά. Όσο για τους βασικούς πρωταγωνιστές του προσεγμένου μενού, με την υπογραφή του σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη, αυτοί είναι το κεμπάπ, που φτιάχνεται με τη μυστική συνταγή του «City Grill», και οι πεντανόστιμες ζύμες από την Ανατολή (πεϊνιρλί, κούσμπασι, σκεπαστή), στις οποίες αποτυπώνεται η ιδιαίτερη γεύση του πετρόφουρνου και δεν ξέρεις ποια να πρωτοπαραγγείλεις.

Casual γευστική εμπειρία στο «City Grill» - εικόνα 1

Δεν πειράζει, σίγουρα θα επιστρέψεις για να δοκιμάσεις και τα υπόλοιπα! Υπηρετώντας με επιτυχία το τρίπτυχο «γεύση - ποιότητα - τιμή», το «City Grill» ήρθε για να γίνει η νέα αγαπημένη μας casual γευστική συνήθεια.

i Χρυσ. Σμύρνης 8 & Χρ. Μάντικα, Ραφήνα | 2294306000 | city.grill.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;