To «Σαρδελάκι… με Θέα» εξελίσσεται όμορφα, παρέα με το φανατικό κοινό του

Σε φοβερή φόρμα βρίσκεται φέτος το καλοκαίρι το σούπερ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, έχοντας εξελίξει την κουζίνα του με νέα και πιο ψαγμένα πιάτα.

To «Σαρδελάκι… με Θέα» εξελίσσεται όμορφα, παρέα με το φανατικό κοινό του

Σε φοβερή φόρμα βρίσκεται φέτος το καλοκαίρι το σούπερ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, έχοντας εξελίξει την κουζίνα του με νέα και πιο ψαγμένα πιάτα, αλλά χωρίς να χάσει την ταυτότητά του, τη χαλαρή οικειότητα και την ποιοτική ψαροφαγία σε πολύ οικονομικό πακέτο, οι οποίες το έχουν κάνει σημείο αναφοράς στην πόλη εδώ και μία δεκαετία.

Τα μικρά ψαράκια και θαλασσινά, η σαρδέλα, ο γαύρος, το φρέσκο θράψαλο, που έρχονται άψογα τηγανισμένα και πάντα σε πληθωρικές μερίδες, είναι εδώ, όπως τα έχουμε αγαπήσει, σερβιρισμένα κλασικά στο τηγανάκι· για όσους όμως από τους πιστούς πελάτες αναζητούν και κάτι διαφορετικό δεν λείπουν και τα νέα, πιο εξελιγμένα πιάτα, όπως το νοστιμότατο καλαμάκι με γάμπαρη Αμβρακικού και σουπιά με spicy σαλτσούλα. Πολλή δουλειά έχει γίνει και στα ωμά, όπως το εξαιρετικό σεβίτσε με λαβράκι και γαρίδα και το καρπάτσιο τόνου, ενώ αν η όρεξη τραβάει ένα μεγάλο ψάρι στη σχάρα οι επιλογές είναι φρεσκότατες. Το μαγαζί αναβαθμίστηκε σε όλα τα επίπεδα, με την κάβα να έχει ενισχυθεί με πιο ιδιαίτερες ελληνικές αλλά και διεθνείς ετικέτες.

To «Σαρδελάκι… με Θέα» εξελίσσεται όμορφα, παρέα με το φανατικό κοινό του - εικόνα 1

Για την τοποθεσία τα λόγια περιττεύουν, με τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο, την απλωσιά και το αεράκι, μαζί και μοναδικά ηλιοβασιλέματα, να φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό που αναζητάμε αυτήν την εποχή. Μάλιστα, ένας νέος χώρος, το «Σαρδελάκι… με Θέα Πριβέ», σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο πυροβολείο πάνω στα βράχια, προστέθηκε στη βεντάλια των επιλογών, βγάζοντας μόλις 15 τραπέζια σε μια χερσόνησο – αυτά είναι και τα μοναδικά που χρειάζονται κράτηση. Το σκηνικό έχει μια άγρια ομορφιά, ενώ προσφέρει μια πιο premium εμπειρία, πάντα με το νεανικό cool ύφος του σέρβις το οποίο χαρακτηρίζει το μαγαζί και συντελεί στη μοντέρνα χαλαρότητα που εκπέμπει.

Περισσότερες πληροφορίες

Σαρδελάκι... με Θέα

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Βουλιαγμένη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.