Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Περισσότερα

Η Φάρμα πίσω από το "πράσινο αστέρι" Michelin του "Delta restaurant"

"Επίσημη πρώτη" παρουσίαση της Φάρμας στα Μεσόγεια, που τροφοδοτεί το εστιατόριο "Delta" και τον όμιλο Δειπνοσοφιστήριο με προϊόντα 100% οργανικής καλλιέργειας.

Το 'ΟΧ' δεν είναι η ψησταριά που έχεις συνηθίσει

Το νέο κρεατοφαγικό εστιατόριο στη σκιά του (πρώην) Χίλτον ποντάρει στη νοστιμιά της απλότητας.

S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Norte Wine Bar Restaurant"

Η αγάπη στο κρασί και στη γεύση έχουν το δικό τους σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Ο Αργύρης Ζαννιάς δίνει τροφή για νέες αρχές

Μία κουβέντα με τον άνθρωπο που έστησε την Food On, μία από τις πιο συγκινητικά ελπιδοφόρες προσπάθειες στο σύμπαν της γεύσης.

Στην Costa Navarino, για μία κορυφαία εμπειρία φαγητού και μαγειρικής

Δύο πενθήμερα προγράμματα για επαγγελματίες σεφ και για φίλους της μαγειρικής, με πολύ περιορισμένες θέσεις, έρχονται στην Costa Navarino σε συνεργασία το φημισμένο The Culinary Institute of America, στις αρχές του 2024.

Αυτό το φθινόπωρο κάντε δώρο τα γαστρονομικά κρασιά των Χρυσών Σκούφων

Το εκλεκτό Grande Reserve Naoussa Boutari, που πρώτο εισήγαγε την έννοια της ελεγχόμενης παραγωγής από επιλεγμένους αμπελώνες, είναι ένα οινικό κομψοτέχνημα που με τις εξαιρετικές σοδειές του 2011 και του 2013 θα δώσει premium λάμψη στα γιορτινά τραπέζια του φθινοπώρου.

Βραβεία Αργώ 2023: Ο Φίλιππος "Le Grec" Χρονόπουλος κορυφαίος της γαστρονομίας μας ξεναγεί στο γαστρονομικό τοπίο του Παρισιού

Ο πρώτος Έλληνας σεφ που έφτασε τη διάκριση των 2 αστεριών Michelin στο Παρίσι, για το "Palais Royale", βρέθηκε φέτος ανάμεσα στους οκτώ Έλληνες που απέσπασαν τα βραβεία Αργώ, για τον τρόπο με τον οποίο τιμούν το ελληνικό πνεύμα εκτός συνόρων. Το "αθηνόραμα" μίλησε μαζί του για τη σημασία των βραβείων, την τρέλα τού να "τρέχεις" εστιατόριο σήμερα, αλλά και τη διαφορά παριζιάνικης και αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής.

'Gorlomi': Ιταλιάνικο chic στο Κολωνάκι

Το φρέσκο εστιατόριο έχει όνομα, χάρη και παρλάρει απταίστως τη γαστρονομική γλώσσα της γείτονος.

"Δυο Δεκάρες η Οκά": Συναίσθημα και γεύση στο Κουκάκι

Εδώ η νοστιμιά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας συναντά τη ζεστασιά της φιλοξενίας και το τετράπτυχο αγνά υλικά, καλή ενέργεια, οικογενειακή ατμόσφαιρα και προσιτές τιμές εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έδεσε το γλυκό.

'Alpino Cucina Italiana' και στο Μικρολίμανο

Τρίτο σποτ για το επιτυχημένο ιταλικό concept, στην περαντζάδα της Ακτής Δηλαβέρη.

Κυριακάτικα brunch στο "Athénée" με τον Αντώνη Σελέκο

Ο pastry chef που έμαθε σε όλη την Αθήνα την ιταλική συνήθεια του panettone, φέρνει στο "Athénée" το signature πιάτο του μαζί με τάρτες με λεμόνι, φρούτα του πάθους, millefeuille με ginger και κανέλα και πολλά άλλα.

Στο εστιατόριο "Poster" στη Θεσσαλονίκη παίρνεις μια γεύση από τη diverse και multi culti πλευρά της πόλης

Στο πολυπολιτισμικό Λονδίνο μιλιούνται πάνω από 100 γλώσσες την ημέρα. Λίγο λιγότερες είναι γραμμένες στο μενού του πολυπολιτισμικού "Poster" της Θεσσαλονίκης.

Σήματα Μορς ντύνουν το Πλωμάρι

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αποτείνει φόρο τιμής στη θρυλική γλώσσα της θάλασσας εκπέμποντας σήματα Μορς από τη συλλεκτική του φιάλη.

Σε ένα σουβλατζίδικο των Εξαρχείων υπάρχει ένα σχεδόν μυστικό κελάρι με σπουδαία κρασιά

Αλήθεια, ήξερες ποτέ τι δουλειά μπορεί να έχει ένας 'Πρίγκιπας' σε ένα 'Καταγώγι';

S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Oceania Art Cuisine"

Ένα ειδυλλιακό γαστρονομικό καταφύγιο με θέα τη Μεσόγειο.

Κοινωνική ευαισθησία: "Τώρα μπορώ και εγώ"…να γίνω σομελιέ

Ένα γενναιόδωρο επιδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα οινοχοοίας για μητέρες μονογονεϊκής οικογένειας.

Εστιατόρια ελληνικής κουζίνας, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που πρέπει να δοκιμάσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα

Επιλέξαμε τα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας, τις ταβέρνες με γαλανόλευκη συνείδηση και τα μεζεδοπωλεία με μοντέρνο ή παραδοσιακό εθνικό προφίλ που υπερασπίζονται και εξελίσσουν την εθνική μας γεύση, από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αίγινα, την Καλαμάτα και τις πλαγιές των Τζουμέρκων.