S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Προς Κορινθίους"

To εστιατόριο "Προς Κορινθίους" σερβίρει πιάτα όπου τα τοπικά προιόντα της Ιταλίας συναντούν τα κορινθιακά στήνοντας μωσαϊκό παράδοσης πολιτισμών.

Προς Κορινθίους

Σε απόσταση αναπνοής από το αθηναϊκό σκηνικό η στάση σου σε ένα από τα πιο διαχρονικά εστιατόρια ιταλικής φινέτσας και γεύσης επιβάλλεται και σίγουρα θα σε επιβραβεύσει. Στη καρδιά της Κορίνθου, στο κέντρο της πόλης το "Προς Κορινθίους" στέλνει την πιο γευστική επιστολή σερβίροντας τον επισκέπτη με πιάτα ιταλικής κουλτούρας με το χαρακτήρα της απλότητας και των εξαιρετικών πρώτων υλών να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Όπως ακριβώς και στην…Ιταλία!

Σε ένα σκηνικό άκρως ατμοσφαιρικό με το χαμηλό φωτισμό να προσδίδει την χάρη που πρέπει ενώ με τους πίνακες να "ντύνουν" τον χώρο σαν να βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου, το "Προς Κορινθίους" είναι προορισμός στο κορινθιακό έδαφος. Με απόλυτη γνώση της ιταλικής κουζίνας, ο ιδιοκτήτης και Chef Ναπολέων Κακοκέφαλος δημιουργεί με μεράκι και σεβασμό στα τοπικά προιόντα των δύο χωρών, χειροποίητες γεύσεις με υπογραφή εδώ και 26 χρόνια. Με γνώμονα τις φρέσκες πρώτες ύλες αλλά και την σπιτική γεύση προσφέρει πιάτα άριστης ποιότητας με ένα μενού πάνω από 40 προτάσεις και επιλογές.

Προς Κορινθίους

Με πλούσια κάβα κρασιού, με ορεκτικά και κυρίως που σε ταξιδεύουν απευθείας στις γαστρονομικές περιοχές της Ιταλίας όπως το Piemonte, την Τοσκάνη, την Νάπολη, την Σαρδηνία αλλά και με πιάτα ημέρας μεσογειακής κουζίνας, η εμπειρία σου γεμίζει με γεύση που έχει καταγωγή. Από το μανιτάρι Portobello γεμιστό με γραβιέρα Λιμνών, την σαλάτα Αφουμικάτα με μαρούλι, αβοκάντο, καπνιστό Σολωμό, φρέσκο κρεμμύδι, άνηθο και σως αβοκάντο μέχρι το οσομπούκο γάλακτος με κορινθιακό χυλοπιτάκι, το συκώτι Βενετσιάνα, με καραμελωμένα κρεμμύδια σε παλαιωμένο βαλσάμικο πάνω σε φάβα Φενεού και το τιραμισού με την απαλή κρέμα και το αρωματισμένο με ρούμι παντεσπάνι για να ολοκληρώσει ευχάριστα και γλυκά μία γαστρονομική συνάντηση.

Προς Κορινθίους

Το εστιατόριο "Προς Κορινθίους" εκτός από ένα δείπνο ή ένα μεσημεριανό τραπέζι είναι ιδανικό για οποιαδήποτε πολιτιστική ή επαγγελματική εκδήλωση μέσα σε ένα χώρο ζεστό, φιλόξενο και με απόλυτη φινέτσα.

"Προς Κορινθίους", Αποστόλου Παύλου 19, Κόρινθος

Σερβίρει: μεσημεριανό & βραδινό | Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο: 12:30 μ.μ. – 12:30 π.μ & Κυριακή: 12:30 μ.μ. – 17:00 μ.μ. | Τηλέφωνο: 2741 081250 | Facebook

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.