'Alpino Cucina Italiana' και στο Μικρολίμανο

Τρίτο σποτ για το επιτυχημένο ιταλικό concept, στην περαντζάδα της Ακτής Δηλαβέρη.

Το νέο εστιατόριο Alpino στο Μικρολίμανο @alpino_cucina_italiana

Όταν ένα εστιατόριο μετρά μισό αιώνα ιστορίας, έχει σίγουρα κάτι να πει. Όταν υπηρετεί την αυθεντική ιταλική γευστική κουλτούρα και μάλιστα φέρει την πιστοποίηση Ospitalità Italiana, πιθανότατα έχει να πει περισσότερα. Όταν δε, έχει δημιουργήσει γενιές πιστών, πολλοί εκ των οποίων το επισκέπτονται από παιδιά, τότε με βεβαιότητα ξέρεις πως μιλάμε για ένα αληθινό σουξέ.

Τικάροντας τα κουτάκια όλων των παραπάνω προδιαγραφών, το 'Alpino Cucina Italiana' έχει κατορθώσει να χτίσει το δικό του μύθο αρχικά στο Παλαιό Φάληρο, που εκτείνεται από το 1973 έως σήμερα, έπειτα στο Χαλάνδρι. Και συνεχίζεται στο Μικρολίμανο.

Το τρίτο κατάστημα 'Alpino Cucina Italiana' είναι γεγονός στην Ακτή Δηλαβέρη, με τις γνώριμες ιταλικές γεύσεις, σε ένα κομψό και άνετο χώρο.


Info

Ακτή Δηλαβέρη 1, Μικρολίμανο, Πειραιάς 
Τηλ. 210 4130070
www.alpino.gr 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
14/05/2024

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).