S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Norte Wine Bar Restaurant"

Η αγάπη στο κρασί και στη γεύση έχουν το δικό τους σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Norte Wine Bar Restaurant

Το "Norte Wine Bar Restaurant" βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους της Κηφισιάς και συνδυάζει την εξαιρετική γαστρονομία με την παριζιάνικη αισθητική.

Σε μία extra cozy αυλή που σου θυμίζει γαλλικό bistro, απολαμβάνετε τον καφέ σας τις πρωινές ώρες ενώ παράλληλα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από 25 πιάτα για breakfast, lunch ή dinner.

Norte Wine Bar Restaurant
©visual-storyteller.com

Για τους λάτρεις του κρασιού, το "Norte" αποτελεί εκείνο το σημείο συνάντησης όπου ανακαλύπτετε ιδιαίτερες ετικέτες ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. Με την κάβα κρασιού να μετρά πάνω από 250 φιάλες από κάθε σημείο του χάρτη τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με ευφάνταστες γαστρονομικές επιλογές. Επίσης μέσω του μηχανισμού Coravin, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί από οποιοδήποτε μπουκάλι, οποιαδήποτε στιγμή.

Ο μαέστρος της κουζίνας και Chef Θανάσης Ζαφειρόπουλος είναι εκείνος που επιμελείται το μενού προσφέροντάς σας μία πραγματική γαστρονομική εμπειρία. Με ένα μενού εμπνευσμένο από την contemporary rustic cuisine που ανταποκρίνεται στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου, σερβίρει γνώριμες γεύσεις από υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, κατάλληλες για τη συνοδεία ενός καλού κρασιού.

Επιπλέον, καθημερινά εκπλήσσει με ένα ξεχωριστό πιάτο και γλυκό της ημέρας. Η χειμερινή επίσης σεζόν επιφυλάσσει βραδιές με ζωντανή μουσική αλλά και άλλες καλλιτεχνικές και γαστρονομικές συναντήσεις.

Κυριαζή 9, Κηφισιά, 210 8017534, norte.gr, FB, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.