Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.

Περισσότερα

3 μεγάλοι σεφ στην Ίο

Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Γιώργος Στυλιανουδάκης και Σωτήρης Ευαγγέλου δίνουν φέτος το "παρών" στο όμορφο κυκλαδονήσι που υποδέχεται το καλοκαίρι με ανανεωμένο γευστικό πρόσωπο.

Το "Jerár" στρέφει τους προβολείς στη Δάφνη

Off Broadway περιβάλλον, χαλαρή διάθεση αλλά και μια μπιστρονομία με μοντέρνο ελληνικό πρόσημο διά χειρός Χάρη Νικολούζου είναι τα συστατικά του πιο καινούργιου "ντάρλινγκ" της πόλης.

Πασχαλινά αβγά και τσουρέκια για… μεγάλα παιδιά στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Τα πιο ψαγμένα ζαχαροπλαστεία της πόλης μεταμορφώνουν τα παραδοσιακά γλυκά με το μαγικό, δημιουργικό τους άγγιγμα.

Η ώρα του οβελία σε οκτώ κρεατο-στέκια

Το Πάσχα στην πόλη θέλει καλοπέραση! Ιδού λοιπόν αγαπημένα κρεατο-στέκια που στρώνουν τραπέζι με αρνί, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα το μεσημέρι της Λαμπρής.

Στο ξεχωριστό "Apiri" στο Ηράκλειο της Κρήτης

Στο εστιατόριο του στο κέντρο του Ηρακλείου, ο ταλαντούχος σεφ Στέφανος Λαυρενίδης παρουσιάζει μια μοντέρνα ελληνική κουζίνα που παντρεύει την παράδοση με τον σκανδιναβικό μοντερνισμό.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης πιάνει δωμάτιο στη "La Meat Maison"

Το ανερχόμενο brand premium κοπών θα σερβίρει τα εκλεκτά του κρέατα στο πιάτο, περνώντας στο δοκιμασμένο concept του butchery-restaurant από τα μέσα Μαΐου, με τον ανατρεπτικό σεφ στο τιμόνι της κουζίνας.

Πάσχα με άγγιγμα Μποτρίνι στη "Selene"

Το εμβληματικό εστιατόριο της Σαντορίνης θα γιορτάσει την Ανάσταση με ένα ειδικό πασχαλινό δείπνο σχεδιασμένο από τον πολυβραβευμένο σεφ.

Για sushi και κοκτέιλ στο "Kikko"

Δυτικόστροφα αλλά και κλασικής ιαπωνικής κοπής sushi παίζουν ντουέτο με ενδιαφέρουσες προτάσεις στη μπάρα στο μοντέρνο sushi spot στο Παλαιό Φάληρο.

"Ουζερί του Λάκη": Το κρυφό χαρτί της πλ. Βικτωρίας

Σχεδόν 40 χρόνια αραγμένο στα μετόπισθεν της πλατείας Βικτωρίας, το στέκι των ψαγμένων θαλασσοφάγων της Αθήνας συνεχίζει να αρμενίζει στα νερά της μαμαδίστικης νοστιμιάς, με σπαρταριστό ιώδιο στη μια βιτρίνα και 140 αποστάγματα στην άλλη.

Η άνοιξη του "Matsuhisa Athens"

Με βραβευμένες signature γεύσεις, δημιουργικά κοκτέιλ και τις καθιερωμένες Lazy Sundays μας υποδέχεται η αθηναϊκή εστία του Nobu στη χαρισματική της βεράντα.

Τα "Καραμανλίδικα του Φάνη" σε πασχαλινή διάθεση

Με νηστίσιμες ιδέες και πολλές νοστιμιές για το πασχαλινό τραπέζι μας υποδέχεται το αγαπημένο spot του κέντρου.

Η εμπειρία "Pacha" επιστρέφει εμπλουτισμένη στη Μύκονο

Ο διεθνής όμιλος ενισχύει την παρουσία του στο Νησί των Ανέμων, παρουσιάζοντας φέτος το beach resto "Ftelia Pacha" στη Φτελιά με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Σταμάτη Μαρμαρινού.

Ανανεωμένο "Ενθύμιον" στα Άνω Πατήσια

Διάσημο για τις κρέπες αλλά και τις μουσικές βραδιές του, το ατμοσφαιρικό στέκι δίνει πλέον μεγαλύτερη σημασία και στην κουζίνα του.

Πάσχα στην Ελλάδα: Εστιατόρια και ξενοδοχεία για κάθε διάθεση

Ύστερα από δύο χρόνια περιορισμών, το φετινό Πάσχα μάς ανήκει ξανά.

Το "Alchemist" στην Κοπεγχάγη στέλνει σε άλλη διάσταση το fine dining

Εστιατόριο; Πες το καλύτερα γαστροθεατρική υπερπαραγωγή όπου τρως science fiction, conceptual art, ηθικούς, πολιτικούς και οικολογικούς προβληματισμούς και μια αβάν γκαρντ γαστρονομία που πατάει γερά στη Γη, ενώ πηγαινοέρχεται στη φαντασία!

Ανακατατάξεις στην Ψαρού

Σε νέα χέρια πέρασε το "Kenshō Psarou" δρομολογώντας αλλαγές στη διάσημη παραλία της Μυκόνου.

H "La Ricotta" είναι μια trattoria με tamperamento vero

Στις απόμερες παρυφές της πλατείας της Νέας Σμύρνης, ο Μάρκο Τζεναμπόνι εμπλουτίζει την best seller ναπολετάνικη πίτσα του "Bella Napoli" με pasta fresca και συνεχώς εναλλασσόμενα πιάτα ημέρας, που φέρνουν στο τραπέζι την εμπειρία μιας trattoria originale.

Το ελαιόλαδο που εντυπωσίασε στους Χρυσούς Σκούφους

Το Ιωνίς εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα έφερε τη χρυσή του γοητεία στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αγνή γεύση και την ποιοτική του ανωτερότητα.