Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

Ο Jan Konetzki στο Pelagos

Η εξαιρετική τεχνογνωσία του πολυβραβευμένου sommelier και director του "Wines of Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square & Private Club", Jan Konetzki, εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια μιας εκπληκτικής καριέρας δεκαπέντε ετών στη γαστρονομία και τη φιλοξενία υψηλής ποιότητας, ξεκινώντας με μια μαθητεία και την πρώτη πρακτική sommelier στο ξενοδοχείο και εστιατόριο Louis C. Jacob του Αμβούργου, που σύντομα ακολούθησε μία ταχεία επαγγελματική εξέλιξη στο Λονδίνο. Μέσα σε τρία χρόνια έγινε επικεφαλής sommelier στο εστιατόριο Gordon Ramsay. Από τότε, συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διακεκριμένους σεφ του κλάδου, όπως ο Gordon Ramsay, η Anne-Sophie Pic και η Clare Smyth.

Συχνά αναφέρεται ως ένας από τους πιο δημιουργικούς και επιδραστικούς επαγγελματίες του χώρου και έχει βραβευτεί τέσσερις φορές με τον τίτλο του βρετανικού sommelier της χρονιάς. 

Pelagos Athens

Luca Piscazzi Pelagos Four Seasons

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin "Pelagos" του Four Seasons Athens υποδέχεται τον Jan Konetzki, για δύο βραδιές με ένα ξεχωριστό wine dinner. Για την περίσταση, ο σεφ Luca Piscazzi δημιούργησε ένα αποκλειστικό μενού 6 πιάτων, το οποίο ενισχύει η επιλογή κρασιών του Jan Konetzki. Αποτίοντας φόρο τιμής ο ένας στην καταγωγή του άλλου, ο Jan Konetzki σχεδίασε ένα συνδυασμό με ιταλικές και γερμανικές ετικέτες και μια επιλογή γαλλικών grand crus, όπως το εμβληματικό Les Forts de Latour 2011 και το Chateau Latour 1999.


Info

Τιμή: €450/ άτομο (περιλαμβάνεται το μενού και το wine pairing)

Δες το μενού εδώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8901190

Περισσότερες πληροφορίες

Pelagos

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".