Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

Ο Jan Konetzki στο Pelagos

Η εξαιρετική τεχνογνωσία του πολυβραβευμένου sommelier και director του "Wines of Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square & Private Club", Jan Konetzki, εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια μιας εκπληκτικής καριέρας δεκαπέντε ετών στη γαστρονομία και τη φιλοξενία υψηλής ποιότητας, ξεκινώντας με μια μαθητεία και την πρώτη πρακτική sommelier στο ξενοδοχείο και εστιατόριο Louis C. Jacob του Αμβούργου, που σύντομα ακολούθησε μία ταχεία επαγγελματική εξέλιξη στο Λονδίνο. Μέσα σε τρία χρόνια έγινε επικεφαλής sommelier στο εστιατόριο Gordon Ramsay. Από τότε, συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διακεκριμένους σεφ του κλάδου, όπως ο Gordon Ramsay, η Anne-Sophie Pic και η Clare Smyth.

Συχνά αναφέρεται ως ένας από τους πιο δημιουργικούς και επιδραστικούς επαγγελματίες του χώρου και έχει βραβευτεί τέσσερις φορές με τον τίτλο του βρετανικού sommelier της χρονιάς. 

Pelagos Athens

Luca Piscazzi Pelagos Four Seasons

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin "Pelagos" του Four Seasons Athens υποδέχεται τον Jan Konetzki, για δύο βραδιές με ένα ξεχωριστό wine dinner. Για την περίσταση, ο σεφ Luca Piscazzi δημιούργησε ένα αποκλειστικό μενού 6 πιάτων, το οποίο ενισχύει η επιλογή κρασιών του Jan Konetzki. Αποτίοντας φόρο τιμής ο ένας στην καταγωγή του άλλου, ο Jan Konetzki σχεδίασε ένα συνδυασμό με ιταλικές και γερμανικές ετικέτες και μια επιλογή γαλλικών grand crus, όπως το εμβληματικό Les Forts de Latour 2011 και το Chateau Latour 1999.


Info

Τιμή: €450/ άτομο (περιλαμβάνεται το μενού και το wine pairing)

Δες το μενού εδώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8901190

Περισσότερες πληροφορίες

Pelagos

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
02/02/2023

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.

Ξεκινά η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibiion

Το προσεχές Σάββατο ανοίγει τις πύλες της η γνωστή έκθεση τροφίμων και ποτών.

Tasty Awards '23. Ποια είναι τα αγαπημένα ελληνικά εστιατόρια της πόλης;

Τα εστιατόρια όπου οι chefs εφαρμόζουν μαγειρικά μυστικά και τεχνικές ανεβάζοντας την ελληνική κουζίνα σε άλλο επίπεδο.

Τι μαγειρεύεις πάλι, Ηλία Σκουλά;

Μία κουβέντα με τον προβοκάτορα σεφ πάνω από τα πιάτα του "Ananias Rotisserie".

O Άρης Σκλαβενίτης είναι ο Καλύτερος Οινοχόος για το 2023

Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων, μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στον κλάδο της Παγκόσμιας Οινοχοΐας, που θα πραγματοποιηθεί το 2026 από τη Διεθνή Ένωση Οινοχόων (A.S.I).

Τα "προσεχώς" του "Pelagos"

Τρεις αφορμές για να βρεθείς στο βραβευμένο εστιατόριο του "Four Seasons Astir Palace" το αμέσως επόμενο διάστημα.