Στο Hard Rock Cafe Athens μιξάρονται ανόθευτο fun με γιορτινές γεύσεις

Hard rock cafe

Γιορτινή διακόσμηση, feelgood ατμόσφαιρα, αναπάντεχες μουσικές και λαχταριστά πιάτα σε ένα περιβάλλον που μας βάζει αμέσως σε μια χριστουγεννιάτικη διάθεση. Το Hard Rock Cafe Athens μιξάρει την λάμψη των Χριστουγέννων με απολαυστικές γεύσεις και μας μεταφέρει στην ιδιαίτερα εμπλουτισμένη- φαντασμαγορική γιορτή του!  

Ένα εορταστικό Dj σετ στις 20.00 και ένα ξέφρενο live sτις 21.00 μας ξεσηκώνουν σε ένα ασταμάτητο πάρτι την Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε signature πιάτα του Hard Rock Cafe Athens με μια ειδική festive φορεσιά σε μενού 2 ή 3 πιάτων. Αναμεσά τους η περίφημη New York Strip Steak με μαριναρισμένα μανιτάρια σε bourbon sauce και καπνιστό μπέικον αλλά και μια ενδιαφέρουσα εξτραβαγκάντσα στην εκδοχή του Surf and Turf Burger με πικάντικες γαρίδες. Τον γλυκό επίλογο του γιορτινού μενού υπογράφουν το σπιτικό σοκολατένιο Brownie με σαντιγί, σιρόπι καραμέλας και σάλτσα σοκολάτας όπως και το ανατρεπτικό αλλά γευστικότατο vegan παγωτό.

Hard rock cafe

Ο ίδιος γιορτινός ρυθμός μας παρασύρει και την Παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (από το μεσημέρι) με τα festive happenings να απλώνονται σε κάθε γωνιά του Hard Rock Cafe Athens απογειώνοντας τη διάθεση. Χορευτικές μουσικές από Dj’s και ζωντανές μπάντες- έκπληξη συναντιούνται με την ανόθευτη διασκέδαση δημιουργώντας το feeling ενός μεγάλου πάρτι που δε σταματά ποτέ.   

Όσο οι μεγάλοι παρτάρουν οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στις 11 & 18 Δεκεμβρίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων μαζί με τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά του! Τα Χριστούγεννα, είναι σίγουρα η γιορτή των παιδιών, επομένως το Hard Rock Cafe Athens έχει προετοιμάσει δρώμενα και εκπλήξεις που θα τα ενθουσιάσουν. Face painting, ζαχαρωτά, χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως και η παρουσίαση του νέου παραμυθιού της Έφη Αργυροπούλου "Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά” στις 18 Δεκέμβρη από τις 14.00 θα πασπαλίσουν με παραμυθόσκονη και τις φετινές γιορτές. 

Hard rock cafe

Περισσότερες πληροφορίες

Hard Rock Cafe Athens

Αδριανού 52, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".