"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel” δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

Wine barrel

Κάλεσες την παρέα ή την οικογένεια, σκέφτηκες το μενού που θα κάνει τη διαφορά, επέλεξες τις μουσικές και τον στολισμό, τι μένει για να ολοκληρώσει τα πιο out of the box γιορτινά καλέσματα; Το "The Wine Barrel” έρχεται να σου δώσει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού και να ανατρέψει όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία, αλλά και για τον έρωτα με την πρώτη γουλιά. Γιατί όταν το είδες ερωτεύτηκες την funky και εύχρηστη βραβευμένη του συσκευασία και παραδόθηκες αμαχητί στη γοητεία του. Έγινε γρήγορα το βαρελάκι της καρδιάς σου και κατέκτησε μια μόνιμη θέση στο σπίτι σου, στο τραπέζι σου, σε κάθε γιορτή σου. Ήταν αυτό το πρώτο ποτήρι, που έφερε και το δεύτερο, αλλά και το τρίτο ραντεβού και έτσι έγινε και επίσημα το κρασί της κάθε στιγμής. 

Κρασί γιορτές

Με το λευκό (Ασύρτικο - Μαλαγουζιά - Sauvignon Blanc) ή το ροζέ (Syrah - Grenache Rouge) θα γεμίσεις τα ποτήρια της παρέας την παραμονή και με το κόκκινο (Cabernet Sauvignon - Syrah) θα συνοδεύσεις το κρέας, και κάπου ανάμεσα στα γέλια, τα τσουγκρίσματα και τις ευχές, η παρέα θα ζητήσει να μάθει περισσότερα και θα επιβεβαιώσει τις επιλογές σου για το καλό κρασί. Το "The Wine Barrel” γίνεται ο πιο μεθυστικός σου συνοδοιπόρος, σε κάθε ιδιαίτερη φάση, τόσο εύκολα και απλά, όσο και το να το βρεις, να το βάλεις στο καλάθι σου και να το μεταφέρεις εκεί που ανήκει.

Κρασί γιορτές

Παραμένει το ίδιο γευστικό και απολαυστικό, ακόμα και 8 εβδομάδες μετά από το άνοιγμά του και παράγεται από εκλεκτούς ντόπιους αμπελώνες. Ένα κρασί από σπίτι φτιαγμένο για σένα, που αναζητάς την ποιότητα, τη γεύση, την ευκολία, τη σωστή τιμή, την προσιτή απόλαυση, την οικολογική επιλογή με το μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον, το γεμάτο άρωμα, κάθε στιγμή, σε κάθε περίσταση! Αυτές τι γιορτές, το "The Wine Barrel” γίνεται το απόλυτο σύνθημα και διαδίδεται μυστικά, γουλιά τη γουλιά, από στόμα σε στόμα.  

www.thewinebarrel.gr 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.