"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel” δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

Wine barrel

Κάλεσες την παρέα ή την οικογένεια, σκέφτηκες το μενού που θα κάνει τη διαφορά, επέλεξες τις μουσικές και τον στολισμό, τι μένει για να ολοκληρώσει τα πιο out of the box γιορτινά καλέσματα; Το "The Wine Barrel” έρχεται να σου δώσει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού και να ανατρέψει όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία, αλλά και για τον έρωτα με την πρώτη γουλιά. Γιατί όταν το είδες ερωτεύτηκες την funky και εύχρηστη βραβευμένη του συσκευασία και παραδόθηκες αμαχητί στη γοητεία του. Έγινε γρήγορα το βαρελάκι της καρδιάς σου και κατέκτησε μια μόνιμη θέση στο σπίτι σου, στο τραπέζι σου, σε κάθε γιορτή σου. Ήταν αυτό το πρώτο ποτήρι, που έφερε και το δεύτερο, αλλά και το τρίτο ραντεβού και έτσι έγινε και επίσημα το κρασί της κάθε στιγμής. 

Κρασί γιορτές

Με το λευκό (Ασύρτικο - Μαλαγουζιά - Sauvignon Blanc) ή το ροζέ (Syrah - Grenache Rouge) θα γεμίσεις τα ποτήρια της παρέας την παραμονή και με το κόκκινο (Cabernet Sauvignon - Syrah) θα συνοδεύσεις το κρέας, και κάπου ανάμεσα στα γέλια, τα τσουγκρίσματα και τις ευχές, η παρέα θα ζητήσει να μάθει περισσότερα και θα επιβεβαιώσει τις επιλογές σου για το καλό κρασί. Το "The Wine Barrel” γίνεται ο πιο μεθυστικός σου συνοδοιπόρος, σε κάθε ιδιαίτερη φάση, τόσο εύκολα και απλά, όσο και το να το βρεις, να το βάλεις στο καλάθι σου και να το μεταφέρεις εκεί που ανήκει.

Κρασί γιορτές

Παραμένει το ίδιο γευστικό και απολαυστικό, ακόμα και 8 εβδομάδες μετά από το άνοιγμά του και παράγεται από εκλεκτούς ντόπιους αμπελώνες. Ένα κρασί από σπίτι φτιαγμένο για σένα, που αναζητάς την ποιότητα, τη γεύση, την ευκολία, τη σωστή τιμή, την προσιτή απόλαυση, την οικολογική επιλογή με το μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον, το γεμάτο άρωμα, κάθε στιγμή, σε κάθε περίσταση! Αυτές τι γιορτές, το "The Wine Barrel” γίνεται το απόλυτο σύνθημα και διαδίδεται μυστικά, γουλιά τη γουλιά, από στόμα σε στόμα.  

www.thewinebarrel.gr 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.