TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το αποκριάτικο πάρτι των «TGI Fridays» είναι sexy

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

TGI Fridays Christmas Pumpkin Soup

Η βελούδινη Christmas Pumpkin Soup με άρωμα ματζουράνας, κι η δροσερή Merry Berry Salad με ρόδι, αποξηραμένα cranberries, γκλασαρισμένα καρύδια, μπάλες ανθότυρου και Raspberry dressing είναι τα απόλυτα ορεκτικά μας γι’ αυτή τη σεζόν – ή, γιατί όχι, οι πιο απολαυστικές light lunch επιλογές μας για διάλειμμα στο χριστουγεννιάτικο shopping. 

TGI Fridays Christmas Roasted Turkey

Παράλληλα, λαχταριστές ιδέες όπως το Christmas Roasted Turkey, όπου ένα ζουμερό στήθος ψητής γαλοπούλας που περιχύνεται με Port Gravy sauce και συνοδεύεται από παραδοσιακή γέμιση με κιμά, κάστανα, cranberries, δαμάσκηνα, κουκουνάρι, ρύζι και σπιτικό πουρέ γλυκοπατάτας, ή τα επιβλητικά Bacon Crusted Ribs με Tennessee BBQ sauce, είναι τα ιδανικά πιάτα για τις ημέρες.

TGI Fridays Bacon Crusted Ribs

Εννοείται ότι αφήνουμε χώρο και για το γλυκό, βέβαια, με το τέλειο φινάλε να ακούει στο όνομα Chocolate Peanut Butter Layer Cake, αφράτο κέικ σοκολάτας με μους bitter, με στρώσεις από λαχταριστή καραμέλα και φυστικοβούτυρο.

TGI Fridays Chocolate Peanut Butter Layer Cake

Φυσικά, η γιορτινή ατμόσφαιρα δεν περιορίζεται στις γεύσεις, αφού άτακτα ξωτικά, εντυπωσιακοί καρυοθραύστες, εργαστήρια στολιδιών, live bands, face painting και πολλά περισσότερα συνθέτουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων του TGI Fridays™, που μας περιμένει να ζήσουμε την πιο fun εμπειρία Χριστουγέννων με την πιο fun διάθεση της Αθήνας: την Fridays™ διάθεση!

Αναζήτησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο www.fridays.gr & στα social media.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.