S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

Itali.co

Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, αλλά και της μπύρας μπορούν να συνδυάσουν τις δύο αυτές κατηγορίες σε έναν ιδιαίτερο χώρο που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στα νότια προάστια. Την τιμητική τους στο νέο "ITALI.CO" στη Γλυφάδα έχει μια αξιόλογη γκάμα από draft μπύρες που εδώ θα συνδυάσετε με αυθεντική ναπολετάνικη πίτσα ψημένη στον ξυλόφουρνο, πιάτα φρέσκων ζυμαρικών, προτάσεις που σερβίρουν σε στυλ tapas, αλλά και ζουμερά burgers.

Itali.co

Από τις πίτσες, η salsiccia, με θρυμματισμένο ιταλικό λουκάνικο, pepperoncini, ψητές πιπεριές και τοματάκι San Marzano ή η BBQ, με ψητό κοτόπουλο, λιαστές ντομάτες, πιπεριές, mozzarella και σάλτσα BBQ, είναι ιδανικές για food & beer pairing ενώ από τα "ιταλικά tapas", τα τρυφερά μοσχαρίσια κεφτεδάκια με pomodoro και παρμεζάνα και η buratta με μαριναρισμένα ντοματίνια, pesto και βασιλικό επίσης "τραβάνε" μπύρα. Στο "Itali.co" τα burgers είναι ένα επίσης δυνατό κεφάλαιο με προτάσεις όπως το "Siciliano" με Pepperoni, μανιτάρια, mozzarella, harisa και λάδι τρούφας αλλά και το απόλυτο αποδομημένο veggie  burger ("humanity") που θα χρειαστείτε μαχαιροπίρουνο για να το απολαύσετε. 

Ανδρεα Παπανδρεου 3, Γλυφαδα, 210-9681122, FB: Itali.co, IG: Itali.co.Glyfada

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.