Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Για φαγητό στις μεγάλες σινε-πιάτσες του κέντρου της πόλης

Σταχυολογούμε αγαπημένα στέκια για φαγητό, τσιμπολόγημα και κουσκουσάκι είτε πριν είτε μόλις ανάψουν τα φώτα στις σκοτεινές αίθουσες του αθηναϊκού κέντρου.

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.

Περισσότερα

Το "Brutus Tavern" ξανά κοντά στους meat lovers

Το πολυτελές και ατμοσφαιρικό meat resto μόλις επέστρεψε στο Κολωνάκι με νέες γεύσεις αλλά και τα signature πιάτα που το καθιέρωσαν.

Τι νέο θα δοκιμάσουμε φέτος στο 'Amber Athens';

Κομψός χώρος, νόστιμα προσεγμένο φαγητό και ευφάνταστα ποτά κάνουν τη διαφορά στο κέντρο της Αθήνας.

Τι τρώνε τα ψάρια που τρώμε;

Η επιστημονική επιτροπή της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας μας έλυσε όλες τις απορίες για το πώς η πλέον βιώσιμη μορφή ψαροφαγίας, τα ψάρια της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, έρχονται στο πιάτο μας με ψηλά την διατροφική τους αξία και χαμηλά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Brunch με επιλογές για καλό σκοπό στο "Gallerie Café"

Εκτός από το κλασικό brunch, όσοι παραγγείλουν ροζ μακαρόν ή ροφήματα σοκολάτας θα στηρίζουν οικονομικά τον Σύλλογο W4O-Hellas (Γυναίκες στην Ογκολογία).

Η άνοδος και η πτώση του Chef Charlie Trotter στο ντοκιμαντέρ "Love, Charlie"

Ένα αμερικανικό ντοκιμαντέρ που εξερευνά την άνοδο, την κάθοδο και την κληρονομιά του αείμνηστου σεφ Charlie Trotter, κυκλοφορεί το Νοέμβριο.

Gastronomy Wednesdays στο Athénée με guest chef τον Γιάννη Κιόρογλου

Οι "Gastronomy Wednesdays", μια σειρά από γαστρονομικές βραδιές όπου η σκυτάλη της κουζίνας παραδίδεται σε καλεσμένους καταξιωμένους σεφ, συνεχίζονται στο κομψό αθηναϊκό πόστο με επόμενο καλεσμένο τον Γιάννη Κιόρογλου, σεφ του κοσμοπολίτικου "La Guerite" στις Κάννες.

Το S. Pellegrino και το Acqua Panna μας περιμένουν στο "Dada’s"

Η gastropub της Νέας Πεντέλης υποδέχεται τη νέα σεζόν δημιουργώντας κινηματογραφικό σκηνικό με τη neon ταμπέλα της να φωτίζει την πλατεία και jazz & soul νότες να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα.

Στην κουζίνα με τον αδερφό μου: Τα ντουέτα της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής

Τα γαστρονομικά siblings της ελληνικής εστιατορικής σκηνής αποδεικνύουν πως το ταλέντο ίσως και να είναι οικογενειακή υπόθεση.

Καφές και γεύμα με καλλιτεχνική εσάνς στο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη

Το Βερολίνο των δεκαετιών του 1970, του ’80 και του ’90, με τη ματιά της Φώφης Ακριθάκη, μέσα από έργα τέχνης και ντοκουμέντα, ζωντανεύει στο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Κουμπάρη, που άνοιξε τις πόρτες του με μενού που υπογράφει το "Δειπνοσοφιστήριον Catering".

Η "fine - street" πλευρά του Θοδωρή Παπανικολάου στο "Surfer Maya"

Το νέο pop up event του θεσσαλονικιώτικου πόστου έχει ιταλική "street" γεύση με τη ματιά του σεφ Θοδωρή Παπανικολάου.

Indie Brew Festival: Ένα διήμερο αφιερωμένο στην μπύρα, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η ομάδα του Impact Hub Athens επιστρέφει για μια ακόμη φορά στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, με το φεστιβάλ που τιμά τις νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Πώς είναι να ξεκινάς την ημέρα σου με έναν "ανάποδο" καφέ

Μία πρωτοβουλία του brand illy που ​​γιορτάζει τον Μήνα του Καφέ, με ξεχωριστό όσο και αρωματικό τρόπο.

Αφιέρωμα "Budget Friendly Dining": Βγαίνουμε έξυπνα και γευστικά σε προσιτά εστιατόρια και ταβέρνες για κάθε διάθεση

Τσιμπολογάμε νοστιμιές της παρέας και της οικογένειας σε cosy αλλά και πιο παραδοσιακά μαγαζιά στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας.

Οι ακυρώσεις κρατήσεων βλάπτουν σοβαρά τη γαστρονομία!

Τα αθηναϊκά εστιατόρια υποφέρουν από καθυστερημένες ακυρώσεις κρατήσεων και μη εμφανίσεις. Μόνο με υπευθυνότητα του κοινού μπορεί να συνεχίσει να ανθίζει η γαστρονομία.

Στο "Lostacos": στο Κουκάκι γίνεται των tacos

Μια πολύχρωμη taqueria βρήκε τη θέση της στη δημοφιλή γειτονιά.

Στο "Hoocut" για αληθινό σουβλάκι

Σε πλατεία Αγίας Ειρήνης και Νέα Σμύρνη, το εθνικό street food τιμά το παρελθόν του, νοστιμίζει το παρόν και κοιτά το μέλλον.

Καλωσόρισες "Signor Ventiri" στο Χίλτον

Οι γεύσεις της Ιταλίας συναντούν το εκλεκτό κρέας στον νέο ένοικο της οδού Βεντήρη.

Το "Marbella Gastro Bar" αφίχθηκε μόλις στο Παγκράτι

Νέα ενδιαφέρουσα άφιξη στην αγαπημένη πιάτσα του κέντρου.