"Hopper's": Ο γύρος της Νότιας Αμερικής σε street γεύσεις

Με την πυξίδα να δείχνει σταθερά την ποιοτική πρώτη ύλη, εδώ πρωταγωνιστεί πληθωρική κουζίνα της Νότιας Αμερικής.

hoppers

Όταν στην ολοζώντανη οδό Αθηνάς το urban spirit του Edward Ηopper σμίγει με την εξωτική κουζίνα της Νότιας Αμερικής, κάτι πολύ ενδιαφέρον συμβαίνει. Και το όνομα αυτού: "Hopper's"! Σε ένα χώρο homage στον εμβληματικό ζωγράφο, η κεφάτη brigada του "Hopper's" μας ταξιδεύει από τη Βραζιλία έως τις Άνδεις μέσα από αυθεντικές γεύσεις του δρόμου. 

hoppers

Με την πυξίδα να δείχνει σταθερά την ποιοτική πρώτη ύλη, εδώ πρωταγωνιστούν οι ταπιόκες, ανάλαφρες gluten free πιτούλες, που φτιάχνονται με τον παραδοσιακό τρόπο των ιθαγενών Tupi του Αμαζονίου από την ρίζα Cassava και γεμίζονται με πολλούς τρόπους και urban επιρροές από διαφορετικές χώρες τις λατινικής Αμερικής. Ευκαιρία να ανακαλύψετε και τη μαγεία του acaraje, που έφεραν στη Βραζιλία οι Αφρικανοι: φτιαγμένα από αλεσμένα μαυρομάτικα φασόλια που γεμίζονται με γαρίδες ή κρέας και μια ιδιαίτερη σάλτσα από γάλα καρύδας, φρέσκο τζιντζερ, κάσιους. 

hoppers

Την ταυτότητα του απόλυτου exotic comfort food spot βροντοφωνάζουν και τα cohinhas, κροκέτες γεμισμένες με κοτόπουλο που αποτελούν το αγαπημένο street food των Βραζιλιάνων. Δοκιμάστε ακόμη τις arepas, πιτούλες από καλαμποκίσιο αλεύρι massarepa, που γεμίζονται με διάφορα καλούδια όπως στη Βενεζουέλα και την Κολομβία. Τη street εμπειρία σιγοντάρουν οι διαφορετικές επιλογές για brunch και η ποικιλία σε vegetarian, flexitarian και vegan πιάτα όπως και τα εξωτικά γλυκά.

Το HOPPER'S είναι ανοιχτό από το πρωί για καφέ, μέχρι το βράδυ για κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Hopper's

Αθηνάς 18 & Βύσσης 22, Αθήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα