"Sam Burgers": Από το Μέμφις στο Κουκάκι

Mε τη γεύση του εκλεκτού, από διαλεχτό μοσχαρίσιο κιμά γάλακτος, αλλά χωρίς φιοριτούρες, το "Sam Burgers" επαναφέρει το burger στην αυθεντικότητά του.

samburgers

Χάρη στην ανεπιτήδευτη αμερικανοτραφή οικειότητα του, το "Sam Burgers”σκαρφάλωσε στο παλμαρέ της alternative μαγειρικής σκηνής της πόλης για να προσφέρει στους Αθηναίους ακριβώς αυτό: το τέλειο burger. Μετά από μια μακρά πορεία στο Μέμφις όπου και έμαθε όλα τα μυστικά που συνθέτουν το αυθεντικό burger του αμερικανικού Νότου, ο Σαμ προσγειώθηκε σε μια δημοφιλή γωνιά στο Κουκάκι που πλημμύρησε με παιχνιδιάρικο design σε λογική dinner με μινιατούρες από την προσωπική του συλλογή, uptempo μουσική και κατακόκκινες αποχρώσεις. 

samburgers

Mε τη γεύση του εκλεκτού από διαλεχτό μοσχαρίσιο κιμά γάλακτος, αλλά χωρίς τις φιοριτούρες του premium, το "Sam Burgers” επαναφέρει το burger στις λαϊκές βάσεις και τις ταπεινές απαρχές του. Χειροποίητο αφράτο bun, συνταγή του ίδιου του Σαμ, αστεράτες χειροποίητες σος και αδιαπραγμάτευτο know how είναι τα βασικά συστατικά της βαθιάς νοστιμιάς πίσω από κάθε burger. 

samburgers

Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, best sellers όπως το Brooklyn με τη BBQ μήλου και τα onion rings, το Manhattan με το τσένταρ και τις πίκλες, το HOT Mexico με τις καυτερές πιπεριές scorpion αλλά και το Florida με το φιλέτο ψητής γαρίδας και τη λευκή σος πίκλας παραμένουν ιδανικές αφορμές για βόλτες στο Κουκάκι, τόσο για τις μεσημεριανές λιγούρες όσο και για τα βραδινά pit stops μας.

Περισσότερες πληροφορίες

Sam Burgers

Δημητρακοπούλου 82 & Ζίννη, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα