"Junky the Foodtruck": Μία ξεχωριστή περίπτωση 'βρώμικου'

Ένα κόκκινο Mini Cooper στην Κολοκοτρώνη φροντίζει για τις after hours απολαύσεις, ανάμεσα σε δύο κομμάτια ψωμιού.

Junky the Foodtruck στην Κολοκοτρώνη street food

Αποκλείεται να έχεις περάσει από το κέντρο της πόλης και την οδό Κολοκοτρώνη και να μην έχεις προσέξει το "Junky the Foodtruck". Στον αριθμό 15 του δημοφιλούς δρόμου, έχει στηθεί μία αναβαθμισμένη εκδοχή καντίνας γύρω από ένα κόκκινο Mini Cooper, που σερβίρει ένα από τα καλύτερα και διαφορετικά 'βρώμικα' των Αθηνών.

Βλέπεις, στο "Junky the Foodtruck" έχουν κάνει αρκετή έρευνα και μπόλικους πειραματισμούς προτού καταλήξουν στο τι θα βάλουν τελικά ανάμεσα σε δύο κομμάτια ψωμιού - κάτι που άλλωστε αποτυπώνεται και στο τελικό αποτέλεσμα.

Junky the Foodtruck καντίνα Κολοκοτρώνη 1

Στο εξαιρετικά φιλικό για τους λάτρεις του Instagram περιβάλλον, το 'βρώμικο' προσεγγίζεται με διαφορετικό τρόπο, ενώ η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά. Ακόμη κι αν μιλάμε για γρήγορο και συνήθως after hours (ή και after drinks) street food, τα πάντα σε πείθουν πως εδώ γίνεται δουλίτσα.

Το φάσμα των γευστικών προτάσεων είναι ευρύ και πληθωρικό από κάθε άποψη: Χοτ ντογκ, σάντουιτς και μερίδες, που έχουν κάτι για τον καθένα. Top επιλογές όπως το Junky (με χοιρινό σουβλάκι, καραμελωμένο κρεμμύδι, λάχανο-καρότο και junky sauce), το Spetzofai (με χωριάτικο λουκάνικο, κρεμμύδι, ντομάτα, πράσινη και κόκκινη πιπεριά, μους φέτας), το Kotoboukia Vromiko (με κοτομπουκιές, cheddar, μπέικον και ροζ σος) και το USA (με λουκάνικο Φρανκφούρτης, καραμελωμένο κρεμμύδι, σος cheddar  και μαγιονέζας) σε πείθουν αβίαστα και χορταστικά, με διαβολεμένα νόστιμο τρόπο.

Junky the Foodtruck καντίνα Κολοκοτρώνη 10

Ναι, ξέρω τι σκέφτεσαι. Γίνεται φινάλε χωρίς κάτι προς την αντίθετη κατεύθυνση του αλμυρού; Μάθε λοιπόν πως υπάρχει και γλυκό χοτ ντογκ, στο οποίο μάλιστα χρησιμοποιείται τσουρεκένιο ψωμάκι (σε δύο εκδοχές).

Περισσότερες πληροφορίες

Junky the Foodtruck

Κολοκοτρώνη 15, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα