"Πραγματικά Μαζί" στο Street Food Festival

Το φαγητό μάς ενώνει και το μεγαλύτερο φεστιβάλ street food της χώρας ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του περιμένοντάς μας να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές "Πραγματικά Μαζί".

Athens Street Food Festival

Είναι πλέον αθηναϊκή παράδοση κάθε Μάιος να είναι ο μήνας του Athens Street Food Festival, του φεστιβάλ που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες foodies, οι οποίοι σπεύδουν να δοκιμάσουν τη μεγάλη γκάμα των γευστικών προτάσεων συνοδεία πολλών εκπλήξεων και φυσικά δροσερής μπύρας.

Μπύρα ΑΛΦΑ

Φέτος λοιπόν, για τέσσερα τριήμερα (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 και 26-27-28 Μαΐου) το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι μάς περιμένει να απολαύσουμε "φαγητό του δρόμου" από κάθε γωνιά της γης με ταίρι την αγαπημένη μπύρα ΑΛΦΑ που στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το φεστιβάλ - που από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσής του (2016) εξελίχθηκε σε πολυαναμενόμενο θεσμό. Μάλιστα φέτος θα απολαύσουμε γεύσεις από το Περού ως την Κίνα, από το Μεξικό ως το Βιετναμ, από την Αραβία ως την Τζαμάϊκα, από την Ιταλία ως τις ΗΠΑ, από την Ινδία ως Ιαπωνία και φυσικά από την Ελλάδα. Το φαγητό εξάλλου μας ενώνει. Την εμπειρία συμπληρώνει πάντα η μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και parties με αγαπημένους DJs.

Φεστιβάλ όπως το Athens Street Food Festival είναι μια παύση από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας. Εδώ δημιουργούνται στιγμές και ευκαιρίες να περάσουμε διασκεδαστικές στιγμές με τους αγαπημένους μας, απολαμβάνοντας γεύσεις από κάθε γωνιά της γης, με τη συντροφιά μίας δροσερής μπύρας ΑΛΦΑ. Να βρισκόματε "Πραγματικά Μαζί" όμως, χωρίς να θεωρούμε "παρέα" μας το κινητό, με το οποίο ναι μεν θα απαθανατίσουμε κάθε στιγμή και θα τη μοιραστούμε στα social media, αλλά χωρίς η πραγματική μας παρέα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Μπύρα ΑΛΦΑ

Όταν είμαστε μαζί λοιπόν, ας αφήουμε εκτός "παιχνιδιού" το κοινωνικό φαινόμενο του phubbing (phone και snubbing), το φαινόμενο δηλαδή του να αγνοεί κάποιος τον συνομιλητή του και να είναι απορροφημένος στο κινητό. Οπότε, μια επίσκεψη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΑΛΦΑ στο φεστιβάλ είναι απαραίτητη για να ζήσουμε μια αποκλειστικά mobile free εμπειρία, αφού εκεί μας περιμένουν εκπλήξεις και κερασμένη μπύρα ΑΛΦΑ, ξεχνώντας για λίγο τα κινητά και αφιερώνοντας την αμέριστη προσοχή μας την παρέα μας. 

Πραγματικά Μαζί

Και φέτος λοιπόν απογειώνουμε την εμπειρία του φαγητού της παρέας στο Street Food Festival με ωραίες μουσικές και δροσερές γλυκόπιοτες AΛΦΑ, κάνοντας την απόλαυση απολαυστικότερη, Πραγματικά Μαζί, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".