"Streetwok": Από το wok απευθείας στο κόκκινο κουτί

Comfort σπιρτάδα και ασιάτικη πολυσυλλεκτικότητα σ’ ένα χαρακτηριστικά κόκκινο κουτάκι.

Streetwok

Την comfort σπιρτάδα των καλομαγειρεμένων noodles με φρέσκα υλικά, εξωτικές γεύσεις και ασιάτικη πολυσυλλεκτικότητα κατάφερε να κλείσει σ’ ένα χαρακτηριστικά κόκκινο κουτάκι το "Streetwok". Το street food στέκι που έβγαλε το wok όχι μόνο σε ένα αλλά σε επτά σημεία σε όλη την Αττική αναδεικνύει την έφεση της ομάδας στις αναπάντεχες, αλλά ενδιαφέρουσες ισορροπίες που μπορείς να δημιουργήσεις με βάση τις επιλογές σου και ασφαλώς υπό την καθοδήγηση των έμπειρων wokers.

streetwok

Κατά βάση η φιλοσοφία είναι αρκετά απλή: Διαλέγεις τη βάση ανάμεσα σε noodles ή ρύζι, στη συνέχεια υλικά όπως χοιρινό, κοτόπουλο, γαρίδες, κάσιους και διαφορετικά λαχανικά και τέλος, τη σάλτσα, από teriyaki και sweet chili μέχρι την καυτερή sichuan ή satay, αλλά και toppings όπως τραγανό κρεμμύδι ή φιστίκι.

streetwok

Όσο παρακολουθείς από την ανοιχτή κουζίνα τον έμπειρο woker να κάνει τα μαγικά του στο καυτό wok, ούτε που θα καταλάβεις πως καταλήξες μέσα σε ελάχιστα λεπτά σε ένα χορταστικό και value- for -money συνδυασμό, όπου τα πάντα σμίγουν ιδανικά. Στην περίπτωση που δεν έχεις αρκετό χρόνο να το απολαύσεις στους ξύλινους πάγκους επί τόπου μπορείς να πάρεις μαζί σου το κόκκινο κουτάκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Street Wok

Χαρ. Τρικούπη 144, Νέα Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Street Wok

Πανόρμου 115Ζ, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Street Wok

Αιόλου 21, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Street Wok

Ελ. Βενιζέλου 37, Νέα Σμύρνη
  • Εστιατόρια

Street Wok

Γιαννιτσοπούλου 1, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Street Wok

Βρυούλων 4, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Street Wok

Μητροπόλεως 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Lostacos": Μια taqueria τσέπης με τεράστια νοστιμιά

Μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στη γεύση, το "Lostacos" σκορπάει spicy μυρωδιές και γεύσεις στο Κουκάκι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2023

"Poke Hawaiian Sushi": Aloha από το κέντρο της Αθήνας

Στην Αθήνα, τα χαβανέζικα μπολ και τα ιαπωνικά σάντουιτς βρήκαν το εξωτικό σπίτι τους.

"Sam Burgers": Από το Μέμφις στο Κουκάκι

Mε τη γεύση του εκλεκτού, από διαλεχτό μοσχαρίσιο κιμά γάλακτος, αλλά χωρίς φιοριτούρες, το "Sam Burgers" επαναφέρει το burger στην αυθεντικότητά του.

"Thess Bao": Ευρηματική γαστρονομία στο χέρι

Premium υλικά και ακομπλεξάριστοι συνδυασμοί δίνουν προβάδισμα στα ευρηματικά bao buns υψηλών επιδόσεων.

"Φakafel":  Υπάρχουν κεφτεδάκια φάκης και τα θέλουμε!

Ένα νέο σποτ σερβίρει το ιδανικό τσιμπολόγημα για τους vegan.

Πάσχα στα Ανώγεια

Η "Άνω Γη" του Ψηλορείτη είναι από τις πιο φημισμένες περιοχές του νησιού του Μίνωα, τόσο για τα τοπικά έθιμα, όσο για την ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία των ορεσίβιων κατοίκων της. Εδώ οι μέρες του Πάσχα γιορτάζονται κατανυκτικά και όπως η παράδοση επιτάσσει.