Νέα έδρα στην Πάρο αποκτά ο Nobu Matsuhisa

Δεύτερο σπίτι στις Κυκλάδες αποκτά το διεθνές καλοφαγικό brand, αυτή τη φορά στην Πάρο, στο καινούριο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Avant Mar" της Grivalia Hospitality, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα του καλοκαιριού.

Matsuhisa Paros

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Νάουσα της Πάρου, με θέα το Αιγαίο και άμεση πρόσβαση στην παραλία Πιπέρι, έρχεται στα μέσα του καλοκαιριού το νέο ξενοδοχειακό στολίδι της Grivalia Hospitality: το "Avant Mar". Το νέο κατάλυμα, που προσθέτει στη δυναμικότητα του νησιού 38 ευρύχωρα δωμάτια κοφτερής αισθητικής, μεταξύ των οποίων και επτά πολυτελείς σουίτες με plunge pools και μία premium sea view σουίτα, βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατασκευής του, για να ανοίξει τις πόρτες του σε μερικές εβδομάδες.

Avant Mar Πάρος

Μία high-end μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο, εμπλουτίζουν το μπουκέτο πολυτελεών παροχών που θα προσφέρει το νέο κατάλυμα της Πάρου, η κορωνίδα της πρότασής του, όμως, δεν είναι άλλη από το νέο "Matsuhisa Paros", που θα στεγάζεται στο χώρο του ξενοδοχείου.

Nobu Matsuhisa Paros Avant Mar

Με το Αιγαίο "στο πιάτο" και την λιτή πολυτέλεια για αισθητικό οδηγό, η νέα έδρα του Nobu Matsuhisa στις Κυκλάδες θα φέρει στην Πάρο τη signature γευστική πρόταση του θρυλικού σεφ, μέσα από διαχρονικά σουξέ του διεθνούς εστιατορικού brand, αλλά και νέα πιάτα, σχεδιασμένα απ’ αφορμής του νέου opening, όπως το Black Cod με τραγανό κανταΐφι, ή τα αφράτα Waguy tacos με πιπεριά japaleno.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο”, σημείωσε σχετικά η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, συμπληρώνοντας ότι "ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας".

Άννα Ασημακοπούλου GM Avant Mar Πάρος
Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar

Τη γευστική πρόταση του "Avant Mar" θα συμπληρώνει το παραθαλάσσιο all day εστιατόριο "Thyme", όπου ο executive chef του ξενοδοχείο, Δημήτρης Κατσάνος, θα παρουσιάζει διεθνή φαβορί σε πειραγμένες εκδοχές, όπως η croque madame με παριανό κοτόπουλο και κρέμα από τυρί comte, η κρέμα φάβας με χέλι, αλλά και η γκασπάτσο ντομάτας με παριανό μάνγκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.