"Lostacos": Μια taqueria τσέπης με τεράστια νοστιμιά

Μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στη γεύση, το "Lostacos" σκορπάει spicy μυρωδιές και γεύσεις στο Κουκάκι.

lostacos

Με τη high volume σε χρώματα αλλά λιλιπούτεια σε μέγεθος σάλα να σκορπάει spicy μυρωδιές και γεύσεις στο Κουκάκι, το "Lostacos" ξέρει πως να δονεί σε μεξικάνικους ρυθμούς το κέντρο της πόλης. Η εξωστρεφής taqueria ρίχνει τον προβολέα της στα tacos -είτε με μαλακή είτε με τραγανή ζύμη- όπου βγαίνουν από την κουζίνα σε διάφορους συνδυασμούς: μοσχαρίσιος κιμάς με σος cheddar, λαχανικά και μαύρα μεξικάνικα φασόλια, παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου με mayo chipotle και pico de gallo, χοιρινό με λαχανικά σοτέ και chutney πικάντικης πιπεριάς καθώς και μοσχάρι σιγομαγειρεμένο με λαχανικά, τυρί monterey jack, και sour cream.

los tacos

Μερικές από αυτές μπορείτε να τις ζητήσετε και με ζύμη burrito ή quesadillas, ενώ πέρα από τα τυπικά μεξικάνικα πιάτα του "Lostacos" δάφνες νοστιμιάς διεκδικούν και τα ολοκαίνουργια burger. Για τους λάτρεις του κοτόπουλου η επιλογή μονόδρομος είναι κοτομπουκιές με χειροποίητη σάλτσα τσένταρ και ψιλοκομμένο μπέικον, αντίθετα οι πιο κλασικοί προτιμούν το pulled beef με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι barbacoa, τυρί και sour cream.

los tacos

Το παζλ των λατινοαμερικάνικων γεύσεων συμπληρώνουν έξυπνα μια σειρά από tex mex εδέσματα, ωραίες σαλάτες και veggie πιάτα, τα οποία δίνουν σκυτάλη σε τραγανά churros και κέικ tres leches για γλυκό φινάλε.

Περισσότερες πληροφορίες

Lostacos

Ορλώφ 1, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα