Γιορτάζουμε την άνοιξη πίνοντας μαργαρίτες στα "TGI Fridays™"

Η Margarita MAYnia και τα TGI Fridays™ μάς προσκαλούν να απολαύσουμε λαχταριστές comfort γεύσεις συνοδεία του αγαπημένου cocktail.

TGI Fridays

H γιορτή της μαργαρίτας a.k.a Margarita MAYnia που καθιέρωσαν τα "TGI Fridays™" ξεκίνησε και θα τρέχει για όλο το Μάιο, κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη της άνοιξης και σερβίροντας το αγαπημένο cocktail με €5, παρέα με λαχταριστές comfort γεύσεις.

Στα "TGI Fridays™" οι επιλογές για margarita δεν περιορίζονται μόνο στην κλασική εκδοχή της που ακούει στο όνομα Fridays Classic Margarita. Θα βρει κανείς υπέροχες παραλλαγές του cocktail, όπως η αρωματική Blood Orange Margarita και οι πικάντικες Pink Chili Margarita και Spicy Pineapple Margarita.

TGI Fridays

Στο cocktail menu φιγουράρουν όμως και δυο ολοκαίνουριες, άκρως δροσιστικές προτάσεις, η Passion Fruit Margarita και η Watermelon Margarita που φιλοδοξούν να γίνουν τα must ποτά τόσο της άνοιξης όσο και του φετινού καλοκαιριού. Οι signature Margaritas έρχονται με τις νέες γευστικές προτάσεις τους, όπως την πολύχρωμη, μεξικάνικη Yucatan Chicken Salad. Κοτόπουλο σχάρας με μπαχαρικά Cajun, φρέσκο αβοκάντο, τραγανές λωρίδες corn tortillas, ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, τυριά Colby και Monterey Jack ή το λαχταριστό Steak Burger που κρύβει μέσα στο ψωμί brioche ένα τρυφερό Angus Steak 120γρ με μπαχαρικά Cajun, τραγανά frizzled onions, μανιτάρια σωτέ, iceberg, Poblano sauce και Truffle Mayo.

TGI Fridays

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια