Street food spots: Προτάσεις για νοστιμιά από… χέρι

Από burgers και hot dogs μέχρι tacos, noodles και poke bowls, το έξυπνα καρυκευμένο παλμαρέ του street food αθηναϊκού χάρτη τα έχει όλα!

αφιέρωμα street food

Το φαγητό του δρόμου είναι πάντα "in" και από τα πιο ευέλικτα είδη αφού προσαρμόζεται σε κάθε τύπου προτιμήσεις και μπορείς να το απολαύσεις παντού. Είναι "εστεμμένο" ως το φαγητό της παρέας και των αθλητικών μεταδόσεων, σιγοντάρει όμως με επιτυχία solo τσάρκες ή μεσημεριανά breaks από τους καθημερινούς μας ρυθμούς. Το φάσμα των γευστικών προτάσεων είναι ευρύ και πληθωρικό από κάθε άποψη αφού ο πολυσυλλεκτικός αθηναϊκός γαστρονομικός χάρτης εμπλουτίζεται από πόστα με επιλογές που περιλαμβάνουν από ιδανικά τσιμπολογήματα για vegans (και μη), χωρίς ίχνος ζωικής πρωτεΐνης, premium υλικά και ακομπλεξάριστους συνδυασμούς σε ευρηματικά bao buns υψηλών επιδόσεων, καλομαγειρεμένα noodles με confort σπιρτάδα και ασιάτικη πολυσυλλεκτικότητα, poke bowls, πικάντικα τάκος, burrito και quesadillas σε νόστιμα παζλ λατινοαμερικάνικων γεύσεων και φυσικά burgers με ανεπιτήδευτη αμερικανοτραφή οικειότητα από διαλεχτό μοσχαρίσιο κιμά γάλακτος. 

Δείτε τις προτάσεις μας 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

O Λονδρέζος Νίκος Μολυβιάτης 4 hands στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Νίκο Μολυβιάτη που κάνει καριέρα στο Λονδίνο, σ ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Μαλιχίν.

Taste Greece 2024: Γαστρονομική εμπειρία στο "Atlantica Imperial Resort"

Σε συνεργασία με τους καταξιωμένους σεφ Νίκο Σκαμνάκη, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, Γκίκα Ξενάκη και Γιώργο Οικονομίδη, το "Atlantica Imperial Resort" ετοιμάζει 4 βραδιές όπου η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε ένα ταξίδι γεύσης.

H S.Pellegrino Young Chef Academy αναζητά τα επόμενα νεαρά αστέρια της γαστρονομίας

Ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός για την ανάδειξη της επόμενης γενιάς της γαστρονομίας επιστρέφει και καλεί τους νέους σεφ που θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της συναρπαστικής κούρσας να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 19/6.

Η εκλεκτή γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου

74 εστιατόρια που πλέουν σε ένα πέλαγος βραβεύσεων και εμβαθύνουν τον ωκεανό της θερινής γαστρονομίας.