Street food spots: Προτάσεις για νοστιμιά από… χέρι

Από burgers και hot dogs μέχρι tacos, noodles και poke bowls, το έξυπνα καρυκευμένο παλμαρέ του street food αθηναϊκού χάρτη τα έχει όλα!

αφιέρωμα street food

Το φαγητό του δρόμου είναι πάντα "in" και από τα πιο ευέλικτα είδη αφού προσαρμόζεται σε κάθε τύπου προτιμήσεις και μπορείς να το απολαύσεις παντού. Είναι "εστεμμένο" ως το φαγητό της παρέας και των αθλητικών μεταδόσεων, σιγοντάρει όμως με επιτυχία solo τσάρκες ή μεσημεριανά breaks από τους καθημερινούς μας ρυθμούς. Το φάσμα των γευστικών προτάσεων είναι ευρύ και πληθωρικό από κάθε άποψη αφού ο πολυσυλλεκτικός αθηναϊκός γαστρονομικός χάρτης εμπλουτίζεται από πόστα με επιλογές που περιλαμβάνουν από ιδανικά τσιμπολογήματα για vegans (και μη), χωρίς ίχνος ζωικής πρωτεΐνης, premium υλικά και ακομπλεξάριστους συνδυασμούς σε ευρηματικά bao buns υψηλών επιδόσεων, καλομαγειρεμένα noodles με confort σπιρτάδα και ασιάτικη πολυσυλλεκτικότητα, poke bowls, πικάντικα τάκος, burrito και quesadillas σε νόστιμα παζλ λατινοαμερικάνικων γεύσεων και φυσικά burgers με ανεπιτήδευτη αμερικανοτραφή οικειότητα από διαλεχτό μοσχαρίσιο κιμά γάλακτος. 

Δείτε τις προτάσεις μας 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ολοκαίνουρια cocktails και brunch με την εξωτική υπογραφή του "Ιguazu"

Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας προσφέρει γευστικές απολαύσεις από το πρωί έως το βράδυ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/05/2023

Το "Nolan" πάει για σεζόν στη Μύκονο

Από το κέντρο της Αθήνας στα Ματογιάννια, για όλο το καλοκαίρι.

Cinq Sens

Νόστιμο σαν το προζυμένιο του ψωμί, και παιγνιώδες σαν το βούτυρο με χιώτικο λεμόνι, αυτό το εντελώς off Broadway μπιστρό στο Παγκράτι αξίζει όλη την προσοχή σας.

Οι απολαυστικές νέες γεύσεις του "Varoulko Santorini" στο "Grace Hotel"

Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο της Auberge Resorts Collection υπερθεματίζει την Ελληνική γαστρονομία και φέτος με το ανανεωμένο μενού του Λευτέρη Λαζάρου.

Ο Νίκος Λουκάκης θέλει να συνεχίσει να κάνει ωραία πράγματα

Ο συνδημιουργός του άκρως επιτυχημένου "Noah", ένας αυθεντικός μύστης της γεύσης και του κρασιού, μιλά στο "α".

Πρώτη μπουκιά στα "Άκρα", λίγο πριν ανοίξει το νέο hit της πόλης

Πείραμα συνάντησης της προχωρημένης τεχνικής και της πιο αυθόρμητης μαγειρικής, κάτω από την σκέπη εξαιρετικών πρώτων υλών. Η πολυαναμενόμενη πρόταση των Λουκάκη και Πεδιαδιτάκη ανοίγει σήμερα το βράδυ.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Rose Garden"

Στον κεντρικό δρόμο του οικισμού Μωραΐτικα, στην κατάφυτη αυλή του εστιατορίου "Rose Garden" η παράδοση συναντά το σήμερα σε φινετσάτη γαστρονομική απόδοση δια χειρός ενός ένθερμου υποστηρικτή της κορφιάτικης κουζίνας, του σεφ Τάσου Ανδριώτη.