Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Εν αναμονή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη χρήση φωσφορικών αλάτων στο γύρο, αναρωτιόμαστε γιατί θα πρέπει το αγαπημένο μας έδεσμα να κακοποιείται σε τέτοιο βαθμό. Ποιος θα ετοιμάσει τον πιο γκουρμέ γύρο στην Ελλάδα;
Σταματήσαμε σε πέντε στέκια πίσω από την Αθηναϊκή Τριλογία και βρήκαμε τους καλύτερους low budget συνδυασμούς για να γευτείς συνταγές «στο πόδι», πέρα από το γνωστό σουβλάκι.
Έντεχνα και λαϊκά ελληνικά, μεσογειακές άριες, σπανιόλικα πάθη, ρομαντικό καμπαρέ, ρυθμικά σουίνγκ, όλα μετά φαγητού βεβαίως, για να γλεντήσετε δεόντως χρονιάρες μέρες.
Ποικίλα κρασιά προς σχολαστική εξερεύνηση κι ένα sparkling bar από τη μία, εποχιακές, χριστουγεννιάτικες και σπέσιαλ μπίρες από την άλλη.
Ραντεβού στην Καλλιθέα: απεριόριστο κρασί και ρακί για εβίβα, μεζεδάκια για τη σέντρα, λαούτο και λύρα.
Δοκιμάζοντας «Εggs on a plate» και νέα πιάτα του Γιάννη Λιόκα στο εντυπωσιακό «Nolita» στην Κηφισιά.
Ένα νέο sushi spot ακονίζει τα μαχαίρια του σε (σχεδόν) total black σκηνικό στη Λεωφόρο Δεκελείας.
Ένα καινούργιο wine/tapas bar ετοιμάζεται για αποκαλυπτήρια στο ισόγειο του τριώροφου κτιρίου του «Varoulko Seaside».
Διαβάστε πού θα βρίσκουμε το αθηναϊκό «Wolves of Kitchen», το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του μέσα στο Δεκέμβριο.
Ένα αφιέρωμα με πολλές διαφορετικές οινικές αποχρώσεις «τρέχει» κάθε Παρασκευή στο café-bar-restaurant του Θησείου.
Οι κορυφαίοι σεφ στον κόσμο ευαισθητοποιούνται κατά της σπατάλης τροφίμων και μαγειρεύουν γκουρμέ συσσίτιο! Ένα ντοκιμαντέρ ανθρωπιάς, για ένα μοναδικό project που συγκινεί και παραδειγματίζει...
Μεσημέρια Κυριακής (και όχι μόνο) με τους μεγάλους χαλαρούς και τους μικρούς σε περιπετειώδες, παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα δημιουργικό mood.
Εκλεκτά ρούμια και premium dark σοκολάτες... Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο, για ένα φαντασμαγορικό φινάλε ενός λουκούλλειου εορταστικού δείπνου;
Πιστή στο ραντεβού της η γευστική δοκιμή αφρωδών κρασιών επιστρέφει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
Από το 2018 τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας απογαλακτίζονται και ανεξαρτητοποιούνται από το θεσμό των Χρυσών Σκούφων. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο θεσμό.
Ουρανοξύστης κρεάτων με έκπτωση 20 % για τα μέλη στο μοντέρνο, φιλικό, καινούργιο σποτ της Γλυφάδας.
Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Χρήστος Αθανασιάδης ετοιμάζονται να αποκαλύψουν το ιταλικό alter ego του «Νice ‘n’ Easy», το οποίο, παίζοντας μεταξύ ρουστίκ και μοντέρνου, θα δίνει έμφαση στα φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά.
Εντυπώσεις και στιγμιότυπα από τα σεμινάρια που συνδιοργάνωσαν τα «Starbucks» και το «αθηνόραμα».