Το «Delta Restaurant» νοστιμίζει τις Κυριακές στο Νιάρχος

Κάνοντας ακόμα πιο πλουραλιστική την εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες, το εμβληματικό μητροπολιτικό πάρκο φιλοξενεί ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο πάνω από τις σάλες της Λυρικής.

Το «Delta Restaurant» νοστιμίζει τις Κυριακές στο Νιάρχος

Κάνοντας ακόμα πιο πλουραλιστική την εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες, το εμβληματικό μητροπολιτικό πάρκο φιλοξενεί ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο πάνω από τις σάλες της Λυρικής. Το «Delta» ανοίγει μόνο κάθε Κυριακή αλλά από νωρίς, για brunch με πανοραμική θέα στο φαληρικό δέλτα και συνεχίζει με γεύσεις που επιμελείται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο γνώριμο ύφος του, σαν τη φάβα Ανάφης με τραγανό παστό Σπάρτης και κοκκάρι στιφάδο, την τούρτα κρητικής σαλάτας με πολύχρωμα ντοματίνια και αλατσοελιές, και το φιλέτο λαβράκι με λευκή γλυκοπατάτα και τραγανή κινόα. Η πρεμιέρα του είναι αυτήν την Κυριακή (9/6), ενώ θα υπάρχουν και ειδικά μενού για τους θεατές των απογευματινών και βραδινών παραστάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες

Delta Restaurant

Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, (5ος όροφος κτίριο Εθνικής Λυρικής Σκηνής),
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.