Summer salsa party στο «Dos Hermanos»

Tο αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα άκρως κεφάτο πάρτι.

Summer salsa party στο «Dos Hermanos»

Είναι ούτως ή άλλως διάσημα τα καθιερωμένα live latin πάρτι του «Dos Hermanos», την Παρασκευή (7/6) ωστόσο η βραδιά θα είναι ακόμα πιο σπέσιαλ μια και το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς υποδέχεται επισήμως το καλοκαίρι. Κουβανοί μουσικοί θα παίζουν και θα τραγουδούν ζωντανά, ενώ οι χορευτές θα ακολουθούν τους ερωτικούς ρυθμούς της salsa παρασέρνοντας τους πάντες στο dance floor. Ασφαλώς δεν θα λείπουν tacos, burritos, enchiladas και fajitas, όπως κι ένα κοκτέιλ ειδικά για τη βραδιά, το Frida's Passion που θα προσφέρεται στην ειδική τιμή των € 6.

Αυτές τις ημέρες τρέχει μάλιστα και ειδικός διαγωνισμός με έπαθλο πλήρες γεύμα για τέσσερα άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.