Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα στην καρδιά της πόλης αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό.

Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα, το οποίο στέγασε το πρώτο μπακάλικο των αδερφών Βασιλόπουλου, αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό. Το ισόγειο με τη vintage ατμόσφαιρα ξεκινά τη δράση του από νωρίς, με πλούσιο πρωινό (ανοικτό και σε εξωτερικούς επισκέπτες), και συνεχίζει με μια ενδιαφέρουσα κάρτα για όλη την ημέρα, με την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Γιάννη Στανίτσα.

Και all day και roof garden στο «V1935» - εικόνα 1

Σε αυτή θα βρείτε καπνιστό χέλι με σπανάκι και βινεγκρέτ ροδιού, σαλάτα με πολύχρωμες φακές και χταπόδι στο γκλάσο του, μουσακά σε ατομικό σκεύος με αρνίσιο κιμά και κρέμα γραβιέρας καθώς και άλλες προτάσεις σε μοντέρνο ελληνικό ύφος. Ανεβαίνοντας στα ψηλά, το roof garden χαρίζει θέα στον αττικό ουρανό από την ανοιγόμενη οροφή και ποντάρει στην πίτσα με τη ναπολιτάνικη ζύμη του Λευτέρη Τσαουσάκη, τα κοκτέιλ και τις χαρούμενες swinging μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

V1935 Roof Garden

(ξεν. «V1935») Βουλής 29, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.