3 γευστικά νέα από την Πελοπόννησο

Βραβευμένοι σεφ αλλά και νέα hip projects από τη Μεσσηνία ως την Ερμιόνη.

3 γευστικά νέα από την Πελοπόννησο

Βραβευμένοι σεφ αλλά και νέα hip projects από τη Μεσσηνία ως την Ερμιόνη.

«Funky» pop up στην «Costa Navarino»

Ένα ταξίδι στην avant-garde ελληνική και μεσσηνιακή κουζίνα με τη σφραγίδα του «Funky Gourmet» θα προσφέρουν η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος από τις 8/7 έως τις 17/8 στο εμβληματικό resort complex της Μεσσηνίας.

«Nikki Beach» διά χειρός Μωράκη

Ο όμιλος του Γιάννη Μωράκη ανέλαβε τα εστιατόρια του πολυτελούς lifestyle ξενοδοχείου στο Πόρτο Χέλι, με τον ταλαντούχο σεφ Σήφη Μανουσέλη στο τιμόνι της κουζίνας: μεσογειακές γεύσεις και party mood στο «Cafe Nikki», ασιατικό mix ‘n’ match στο «Pearl Rooftop Lounge Bar».

Γιάννης Στανίτσας στο «Kookoonari»

Ο ικανός σεφ επιστρέφει με μοντέρνες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις στο στιλάτο beach resto που ξεδιπλώνει τη boho chic γοητεία του στην παραλία του Ρωμανού λίγο έξω από την Πύλο, χωρίς να λείπουν τα σταθερά ραντεβού με εκλεκτούς DJs.

Barilla Masters of Pasta

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.