Συνέχεια στις σπέσιαλ βραδιές οινογευσίας δίνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο των Ιλισίων, φιλοξενώντας το Οινοποιείο Δουλουφάκη στις 12/6. Η οικογένεια Δουλουφάκη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κρητικό αμπελώνα από το 1930, και το παρών θα δώσει το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Δουλουφάκης εκπροσωπώντας την τρίτη γενιά. Πέντε από τις χαρακτηριστικές ετικέτες του κτήματος θα προσφερθούν σε pairing με ισάριθμα πιάτα που θα δημιουργήσει ο ταλαντούχος σεφ του «Βασίλαινα» Μάνος Γαρνέλης στα πλαίσια ενός ειδικού degustation menu (€ 45 κατ'άτομο).
Αναλυτικά το μενού της βραδιάς
ΤΑΡΤΑΡ ΦΑΓΚΡΙ
ανανάς | φύκια | μοσχολέμονο
Αφρώδης Λευκός, Βιδιανό
ΣΟΛΩΜΟΣ
κουνουπίδι | ginger |κρέμα από ψητά λεμόνια
Alargo, Ασύρτικο
ΛΑΒΡΑΚΙ
τσιγαριαστά χόρτα | σάλτσα βουτύρου
Άσπρος Λαγός Λευκός, Βιδιανό
ΑΡΝΙ PICANHA
τοπιναμπούρ | ψητό μαρούλι | σαλάτα σινάπι
Άσπρος Λαγός Ερυθρός, Cabernet Sauvignon
ΜΠΑΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ganache καφέ| μέλι | chili | σορμπέ λίτσι
Ήλιος Γλυκός, Λιάτικο