Το πολύ δημοφιλές streetfood έδεσμα έχει την τιμητική του στο ολοκαίνουργιο falafel bar και φτιάχνεται μάλιστα με την αυθεντική συνταγή της Αιγύπτου από όπου έλκει την καταγωγή του εις εκ των ιδιοκτητών. Οι ρεβυθοκεφτέδες τηγανίζονται τη στιγμή της παραγγελίας και μπαίνουν σε αραβική πίτα, σε φωλιά (πάλι από αραβική πίτα) αλλά και σε ψωμάκι για burger μαζί με τα απαραίτητα παρελκόμενα όπως μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, πίκλες, αλλά και μια σος με ταχίνι και γιαούρτι.
Η χαρίσα προστίθεται κατά βούληση ανάλογα με τις αντοχές σας στην κάψα, την οποία μπορείτε να σβήσετε με φρεσκοστυμμένους χυμούς εξωτικών φρούτων σε ωραίους συνδυασμούς. Λίγα τραπεζάκια έξω, take away και delivery.