Φουλ του φαλάφελ στο «Ρεβίθι»

Το πολύ δημοφιλές streetfood έδεσμα έχει την τιμητική του στο ολοκαίνουργιο falafel bar που μόλις άνοιξε στο Κουκάκι.

Φουλ του φαλάφελ στο «Ρεβίθι»

Το πολύ δημοφιλές streetfood έδεσμα έχει την τιμητική του στο ολοκαίνουργιο falafel bar και φτιάχνεται μάλιστα με την αυθεντική συνταγή της Αιγύπτου από όπου έλκει την καταγωγή του εις εκ των ιδιοκτητών. Οι ρεβυθοκεφτέδες τηγανίζονται τη στιγμή της παραγγελίας και μπαίνουν σε αραβική πίτα, σε φωλιά (πάλι από αραβική πίτα) αλλά και σε ψωμάκι για burger μαζί με τα απαραίτητα παρελκόμενα όπως μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, πίκλες, αλλά και μια σος με ταχίνι και γιαούρτι.

Η χαρίσα προστίθεται κατά βούληση ανάλογα με τις αντοχές σας στην κάψα, την οποία μπορείτε να σβήσετε με φρεσκοστυμμένους χυμούς εξωτικών φρούτων σε ωραίους συνδυασμούς. Λίγα τραπεζάκια έξω, take away και delivery.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/09/2022

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.