Το «Βυζαντινό» σερβίρει Ισπανία

Ένα δεκαήμερο αφιερωμένο στις γεύσεις της Ισπανίας ξεκινάει το «Hilton» σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξωτερικού Εμπορίου.

Το «Βυζαντινό» σερβίρει Ισπανία

Ένα δεκαήμερο αφιερωμένο στις γεύσεις της Ισπανίας ξεκινάει το «Hilton» σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξωτερικού Εμπορίου. Η νόστιμη δράση «Η Ισπανία στο πιάτο σας» ξεκινά την Παρασκευή 7/6 (και θα διαρκέσει μέχρι τις 16/6) στο «Βυζαντινό», το οποίο θα θυμίζει tapas bar, με τους μπουφέδες του φορτωμένους παραδοσιακά ισπανικά πιάτα διά χειρός Αlvaro Villasante και Ager Uriguen.

Οι Ισπανοί βραβευμένοι tapas masters θα ετοιμάσουν από paella, gazpacho, tortilla de patata και pulpoa la gallega μέχρι κλασικά ισπανικά γλυκά όπως η crema catalana και το arroz con leche, ενώ τα κρασιά Rioja και Torres θα έχουν την τιμητική τους. Ειδικά για αυτές τις ημέρες το δείπνο στο εστιατόριο θα έχει και μια διαδραστική διάσταση, καθώς δεν θα λείπουν οι χορευτές φλαμένκο και το live cooking.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.