Το «Βυζαντινό» σερβίρει Ισπανία

Ένα δεκαήμερο αφιερωμένο στις γεύσεις της Ισπανίας ξεκινάει το «Hilton» σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξωτερικού Εμπορίου.

Το «Βυζαντινό» σερβίρει Ισπανία

Ένα δεκαήμερο αφιερωμένο στις γεύσεις της Ισπανίας ξεκινάει το «Hilton» σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξωτερικού Εμπορίου. Η νόστιμη δράση «Η Ισπανία στο πιάτο σας» ξεκινά την Παρασκευή 7/6 (και θα διαρκέσει μέχρι τις 16/6) στο «Βυζαντινό», το οποίο θα θυμίζει tapas bar, με τους μπουφέδες του φορτωμένους παραδοσιακά ισπανικά πιάτα διά χειρός Αlvaro Villasante και Ager Uriguen.

Οι Ισπανοί βραβευμένοι tapas masters θα ετοιμάσουν από paella, gazpacho, tortilla de patata και pulpoa la gallega μέχρι κλασικά ισπανικά γλυκά όπως η crema catalana και το arroz con leche, ενώ τα κρασιά Rioja και Torres θα έχουν την τιμητική τους. Ειδικά για αυτές τις ημέρες το δείπνο στο εστιατόριο θα έχει και μια διαδραστική διάσταση, καθώς δεν θα λείπουν οι χορευτές φλαμένκο και το live cooking.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Neropistolo', το επόμενο σουξέ των αθηναϊκών φουρνισμάτων

Ένα παιχνιδιάρικο new age bakery στην οδό Βουλής κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το γευστικό σύμπαν της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/02/2024

"La Linda": Φουρνίσματα αλά Ουρουγουάη στη Γλυφάδα

Από το Νότο της Αμερικής στο Νότο της Αθήνας προσγειώθηκε μόλις το όμορφο, καινούργιο στέκι της Γλυφάδας. Πήραμε μια πρώτη, αχνιστή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Η καινοτομία στον ελληνικό καφέ ονομάζεται ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI

Ο Πρόεδρος της E.R. COFFEE EXPERIENCES, Άνθιμος Δημητριάδης, μας μιλά για το πρωτοπόρο σύστημα παραγωγής ελληνικού καφέ που εντυπωσίασε στην πρόσφατη HORECA.

Τα στρείδια έχουν την τιμητική τους στο 'Nyx'

Μία ξεχωριστή εμπειρία στο fusion εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Academias', στο πλαίσιο του 'Merci Chef!'.

'Talking Breads' προσεχώς και στον Χολαργό

Τα φημισμένα σάντουιτς και burgers των Εξαρχείων θα σερβίρονται σύντομα και σε νέα γειτονιά.

"Mayan": Το Nikkei μυστικό του Κέντρου

Η Nikkei "φωλιά" του σεφ Σταμάτη Τσίλια έχει αίσθηση από βαλκανικό speakeasy και ύφος χειροποίητου izakaya, από εκείνα όπου η οικειότητα σερβίρεται για ορεκτικό και η προσωπική σχέση του σεφ με τους καλεσμένους του είναι εξίσου σημαντική με τα πιάτα.

Cash

Το δημοφιλές στέκι των βορείων προαστίων επέστρεψε ριζικά αλλαγμένο, με νέο ανοιχτόκαρδο ντεκόρ και τον ταλαντούχο Αλέξη Αποστολόπουλο επικεφαλής της japanese fusion κουζίνας του.