Το «Βυζαντινό» σερβίρει Ισπανία

Ένα δεκαήμερο αφιερωμένο στις γεύσεις της Ισπανίας ξεκινάει το «Hilton» σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξωτερικού Εμπορίου.

Το «Βυζαντινό» σερβίρει Ισπανία

Ένα δεκαήμερο αφιερωμένο στις γεύσεις της Ισπανίας ξεκινάει το «Hilton» σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξωτερικού Εμπορίου. Η νόστιμη δράση «Η Ισπανία στο πιάτο σας» ξεκινά την Παρασκευή 7/6 (και θα διαρκέσει μέχρι τις 16/6) στο «Βυζαντινό», το οποίο θα θυμίζει tapas bar, με τους μπουφέδες του φορτωμένους παραδοσιακά ισπανικά πιάτα διά χειρός Αlvaro Villasante και Ager Uriguen.

Οι Ισπανοί βραβευμένοι tapas masters θα ετοιμάσουν από paella, gazpacho, tortilla de patata και pulpoa la gallega μέχρι κλασικά ισπανικά γλυκά όπως η crema catalana και το arroz con leche, ενώ τα κρασιά Rioja και Torres θα έχουν την τιμητική τους. Ειδικά για αυτές τις ημέρες το δείπνο στο εστιατόριο θα έχει και μια διαδραστική διάσταση, καθώς δεν θα λείπουν οι χορευτές φλαμένκο και το live cooking.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γεύση υπό σκιάν: 20 ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα

Ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, όλες εκείνες οι προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά-νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/07/2024

Κάν’το όπως η Ρόδος! Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που κατάφεραν να κάνουν το νησί προορισμό για τοπική κουζίνα

Το Νησί των Ιπποτών ούτε ντρέπεται ούτε ξεχνά την απολύτως ξεχωριστή τοπική του κουζίνα, φροντίζοντας να την προβάλλει συστηματικά και παντού από την πιο κλασική ως την πιο φίνα και εκλεπτυσμένη εκδοχή της. Είθε κάποτε αυτή η τάση να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Στις ταβέρνες της Μυκόνου που τρώνε και ντόπιοι και επισκέπτες - κι όμως υπάρχουν!

Ναι, έχει κι από αυτές το νησί των Ανέμων. Και μάλιστα, κάποιες αρκετά αξιόλογες.

"Belle Amie": Για belle vie στο Πασαλιμάνι

Ατμοσφαιρικό και ιστορικό, με τη ρετρό γοητεία του να φέρνει στο προσκήνιο την πυκνή αστική του παράδοση, το σημείο αναφοράς του Πειραιά στρέφει πλώρη για νέες κατακτήσεις, με ζωηρή ενέργεια στη βεράντα και την πλατεία του, αλλά και κουζίνα που δίνει διαφορετική γεύση στην έννοια του all day.

Σε μία νόστιμη γειτονιά της Σύρου

Δύο σποτ που αξίζουν της προσοχής σου, στην αρχοντικότερη των Κυκλάδων.

Ο Νίκος Ρούσσος δίνει γεύση στο 'InterContinental Crete'

Ο πολυβραβευμένος σεφ επιμελείται τα μενού στα δύο εστιατόρια του νέου ξενοδοχείου, την ίδια στιγμή που ο κορυφαίος bartender Ηλίας Στεργιόπουλος μεριμνά για όσα μπαίνουν στα ποτήρια.

Αφιέρωμα: Η γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας | Εστιατόρια και ταβέρνες που δεν χάνουμε στις διακοπές

Το φαγητό είναι από τα κλειδιά των πετυχημένων διακοπών. Πριν ξεκινήσετε για τα νησιά και τις παραλίες δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσετε.