Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Η σειρά των οινικών συναντήσεων, που διοργανώνει η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ My market σε συνεργασία με το Αθηνόραμα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.
Ακρόπολη στο πιάτο, μινιμαλισμός και cool στιλ, με κουζίνα πλέον από τον βραβευμένο στους Χρυσούς Σκούφους Παύλο Κυριάκη.
Μετά το επιτυχημένο ανατολίτικο street food της «Feyrouz», σειρά έχει, ακριβώς απέναντι, ο λιτός χώρος που φιλοξενεί γλυκές γεύσεις ίδιας φιλοσοφίας και καλό καφέ.
Γύρω στα 25 ολοκαίνουργια γευστικά στέκια για κάθε διάθεση μόλις άνοιξαν ή σηκώνουν αυλαία αυτές τις ημέρες προικίζοντας τις γιορτινές μας εξόδους με την αύρα του καινούργιου.
Το εμβληματικό METAXA 12 Αστέρων γίνεται το διαβατήριό μας σε ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης.
Τα φώτα στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του «Four Seasons» έχουν κιόλας ανάψει, προμηνύοντας υπέροχες γιορτές στην αγκαλιά του πανέμορφου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
Δεν φωνάζουν, δεν έχουν στρας και ακόμη κι αν έχουν μια κρυφή δυναμική, δεν θα γίνουν ποτέ mainstream. Μιλάμε για τα κρέατα και τα ψάρια που γράφουν αλλιώτικες ιστορίες στον ουρανίσκο της πρωτεύουσας.
Σε μια βεράντα της Καστέλας με πανοραμική θέα στη θάλασσα μετακόμισε μόλις το γνωστό ψαροεστιατόριο του Γκαζιού, πλέον ως «Ψ...art με θέα».
Το ιστορικό στέκι του Πειραιά που άνοιξε πολύ πρόσφατα ξανά τις πόρτες του, ξεκινά ένα ειδικό αφιέρωμα στους τοπικούς μεζέδες από κάθε μεριά της Ελλάδας.
Μερικές από τις κυρίαρχες γευστικές τάσεις της πόλης συνυπάρχουν σε μαγαζιά που άνοιξαν μέσα στους τελευταίους μήνες, ή και νωρίτερα το 2019, για να μη μένετε στα κλασικά.
Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Ζησιμοπούλου η Βάνα Βρεττού βγάζει από την κουζίνα της ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ που καρυκεύουν την παράδοση με μοντέρνες πινελιές και καλοδιαλεγμένες πρώτες ύλες.
Το ανανεωμένο βιβλίο της Μαρίας Νέτσικα για τα ελληνικά κρασιά, είναι ένας όμορφος, περιεκτικός ξεναγός στο διονυσιακό μας τοπίο.
Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές έχει ξεκινήσει, γι’ αυτό ο Άρης Τσανακλίδης αποφάσισε να αλλάξει το μενού του εστιατορίου του στο Θησείο δίνοντάς του ευρηματικές χειμερινές νότες.
Για μία ημέρα το εξοτίκ μπιστρό της Κηφισιάς φιλοξενεί ένα ξεχωριστό community project για όλες τις ηλικίες.
Ψάχνετε ένα εκρηκτικό και εορταστικό κρασί για το χριστουγεννιάτικο δείπνο ή για να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα;
Η Σταυρούλα Κουράκου – Δραγώνα υπογράφει ένα διδακτικό βιβλίο για τους νέους του χώρου, αλλά και για όσους ασχολούνται με το κρασί.
Το πανέμορφο cocktail bar υποδέχεται τη νέα σεζόν με βραδινό μενού που ταιριάζει στον easy-going χαρακτήρα του, bar bites αλλά και μεγαλύτερα πιάτα με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και smokey νότες.
Τα 15 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το πολύ όμορφο ξενοδοχείο από την οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι.