Με άρωμα θαλασσινό και χρώμα αιγαιοπελαγίτικο, το «Ψάρι Ψάρι» φέρνει τις Κυκλάδες στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής, στήνοντας ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, ξεσηκωμένο απευθείας από τα καλντερίμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Με μια εντυπωσιακή τοιχογραφία από κατάλευκα σπίτια με γαλάζιες οροφές να δεσπόζουν στο φόντο, το στέκι ψαροφαγίας της Πλατείας Κοραή σερβίρει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά: διαθέτει από σαρδελίτσα μέχρι ροφό, με τα καλαμάρια, τις γαρίδες, το χταποδάκι και τα όστρακα να πλασάρονται δίπλα στις απαραίτητες χειροποίητες αλοιφές.
Στα ορεκτικά, τα περισσότερα από τα οποία μαγειρεύονται επιτόπου, βρίσκουμε ταλαγάνι στη σχάρα, που σερβίρεται με μαρμελάδα ντομάτας, καθώς και τραγανούς λουκουμάδες μπακαλιάρου περιχυμένους με σάλτσα ταρτάρ, ενώ το παριανό σαλατούρι, δηλαδή αχνιστό σαλάχι με φρέσκα μυρωδικά και λεμόνι, ξεχωρίζει ανάμεσα στα πιάτα της ώρας. Αστακομακαρονάδες, γαριδομακαρονάδες και μυδοπίλαφα έρχονται με την ένδειξη της σπεσιαλιτέ για τους μερακλήδες της παρέας. Σημειώνουμε ακόμα ριζότο και ζυμαρικά, όπως το κριθαρότο με χταπόδι και λιαστή ντομάτα ή το ριζότο με τηγανητά μουστάκια καλαμαριού και καπνιστή μελιτζάνα.
Οι αναδιπλούμενες τζαμαρίες ανοίγουν για να μετατρέψουν όλο το μαγαζί σε μια μεγάλη εξωτερική αυλή, ενώ μεγάλη γκάμα αποσταγμάτων από Χίο, Λέσβο και Θεσσαλία συμπληρώνει την άκρως νησιωτική αύρα.