"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 2022

Αυθεντικό fun, δυνατά street vibes και spicy γεύσεις. Αυτά είναι κάποια από τα βασικά συστατικά της κυριακάτικης -και όχι μόνον αυτής- επιτυχίας του "Diego", που είναι λες και βάλθηκε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του να δώσει μία διαφορετική ζωντάνια και σπιρτάδα στις εσχατιές της Αδριανού και μία περιοχή που έμοιαζε να το έχει ανάγκη.

Γνωστό concept, νέες γεύσεις

Όπως πιθανότατα γνωρίζεις, εδώ και μερικούς μήνες το "Diego" έχει φροντίσει να δώσει μία διαφορετική γεύση στις Κυριακές, με τις Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρήγκου να στήνουν μία γεμάτη νοστιμιά και φαντασία cevicheria. Το εθνικό πιάτο του Περού σε feelgood εκδοχές έχει την τιμητική του στο πολυδιάστατο και πολύστροφο all day concept, πλαισιωμένο με μπόλικες ακόμη επιλογές, δίνοντας μία νόστιμη νότα στην πιο ξέγνοιαστη ημέρας της εβδομάδας. 

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 1

Το ειδικά διαμορφωμένο κυριακάτικο μενού προσθέτει δίπλα στα παλιά πιάτα, νέες γεύσεις που σίγουρα έχουν κάτι να πουν και συμβαδίζουν απόλυτα με το ύφος όλων όσων σερβίρονται εδώ. Ακριβώς τέτοιες είναι το εντονότατο και ζωηρό σεβίτσε με jackfruit, πολύχρωμες ντομάτες, ρομανέσκο και ενταμάμε ή τα άψογα τηγανισμένα fish n' chips με πέστροφα και σαρδέλα, σος ταρτάρ και αφρό από πιπεριά jalapeño, που αναμένεται να κάνουν ζημιές αυτή τη σεζόν. 

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 2

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 3

Από κοντά και οι πληθωρικοί λουκουμάδες χταποδιού με sweet chilli mayo ενώ o ίδιος χαρακτηρισμός θα μπορούσε να αποδοθεί και στο Captain Diego's Burger (κροκέτα σολομού, κίτρινο κάρι, μάνγκο, ανανάς, πιπεριά).

Σεβιτσερία Die4go νέα πιάτα

Προφανέστατα, τα highlights έχουν διατηρηθεί (tostadas με τόνο και μοσχάρι ταρτάρ, σεβίτσε γαρίδας και λευκού ψαριού ημέρας κ.α.) με ναυαρχίδα -τι άλλο;- το πλούσιο στο μάτι και τον ουρανίσκο Crayfish Bucket, στο οποίο καραβίδες και γαρίδες, καλαμπόκι και μωβ πατάτες συνθέτουν ένα γευστικό πανηγύρι.

> Διάβασε ακόμη: Όλα τα νέα σενάρια της εστιατορικής Αθήνας και γιατί ο "Τιτάνας" είναι ένα καφενείο για Millennials

Η πολύπλευρα γευστική αλεγρία και ο urban εξωτισμός είναι πάντοτε δεδομένα στο "Diego" και οι Κυριακές σε αυτό είναι ίσως η πειστικότερη των αποδείξεων. Well played.

Περισσότερες πληροφορίες

Diego

Αδριανού 1, Θησείο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.