Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το «Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα» ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.

gogodelogianni

Από τα χαμηλά στα ψηλά πηγαίνει η Γωγώ Δελογιάννη τη "Στοά Φιξ" της, που από την υπόγεια στοά της Ομόνοιας σκαρφαλώνει για το καλοκαίρι στην κορυφή του καινούργιου Mosaikon Hostel επί της Κολοκοτρώνη. Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την Κυριακή 15/5, βαμμένο και αυτό στις αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του πράσινου, προσφέροντας μια καινούργια ταράτσα για τις εξόδους μας και φυσικά νέα πιάτα από τη Γωγώ που παντρεύουν όπως πάντα το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο: μακαρονάδα με γαύρο μαρινάτο, αμύγδαλα και λεμόνι, ψητά κεφτεδάκια με χειροποίητη πίτα και γιαούρτι από την Καρδίτσα, αλμυροί λουκουμάδες με τυρί τσαλαφούτι και πορκέτα από την Κέρκυρα. Το μενού θα ανανεώνεται συχνά, ενώ δεν θα λείπουν τα ενδιαφέροντα συνοδευτικά κοκτέιλ όπως για παράδειγμα ένα Negroni "μαγειρεμένο" από την κουζίνα με μαύρες ελιές Καλαμών και άλλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
07/02/2023

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πρώτη γεύση από τα καινούργια της Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένη βρήκαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας την αγαπημένη πρωτεύουσα του Βορρά με πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και επανεκκινήσεις.