Τα nice n easy παίζουν "Lyra"

Το καινούργιο μέλος της gourmet & bio healthy οικογένειας είναι ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό εστιατόριο στην Πλάκα.

lyra

Λίγο καιρό μετά την έλευση του "Amorous" στην Κηφισιά, τα nice n easy μας παρουσιάζουν την νέα τους πρόταση που αυτήν τη φορά βρίσκεται κεντρικά, και πιο συγκεκριμένα στην Πλάκα. Το "Lyra" που άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες, εμπνέεται από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και είναι ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό εστιατόριο, που συνδυάζει τα παραδοσιακά και τα πιο μοντέρνα στοιχεία τόσο στην ατμόσφαιρα όσο και στις γεύσεις του. Στα ορεκτικά φιγουράρουν για παράδειγμα λουκάνικο με κρέμα στραπατσάδας και φρέσκια ρίγανη ή χταπόδι σχάρας με πουρέ ρεβιθιού, λιαστή τομάτα και βολβούς, ενώ η συνέχεια φέρνει στο τραπέζι κοντοσούβλι κοτόπουλο με σκόρδο, πάπρικα και ψητές ντομάτες, σουβλάκια προβατίνας με σάλτσα chimichurri και άλλα. Όπως πάντα δεν λείπουν τα πιάτα για τους vegan και τους vegetarian της παρέας, ενώ η δράση ξεκινά από νωρίς και συνεχίζεται μέχρι πιο αργά με signature cocktails που ετοιμάζονται στη μπάρα του εστιατορίου και ζωντανή μουσική καθημερινά (20.00-23:00). 

Περισσότερες πληροφορίες

Lyra

Λυσίου 12, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.