Vitello: Εκεί που τα "καλά παιδιά" τρώνε ιταλο-αμερικανικά

Μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική συμμαχία των σεφ Ηλία Σκουλά και Pino Saccheri έρχεται στο νέο εστιατόριο του ομίλου Βουλγαράκη στο Παλαιό Φάληρο.

Vitello

Μια κουβέντα με τον Ηλία Σκουλά για τη γεύση καταλήγει σχεδόν πάντα σε κινηματογραφικά blockbusters. Τα "Καλά Παιδιά" λοιπόν θα μπορούσε να λέγεται το νέο εστιατορικό concept όπου ο ανατρεπτικός σεφ και ο αλέγκρος Ιταλός Pino Saccheri συνεργάζονται σε ένα μενού με ιντριγκαδόρικες ιταλο-αμερικανικής έμπνευσης μαγειρικές ερμηνείες. 

Το γευστικό σενάριο του νέου χώρου που άνοιξε στις 21/12, περιλαμβάνει προτάσεις, αμερικανικού format με ιταλικά και μεσογειακά υλικά. Στα highlights, τα υβριδικά burgers, τα λεγόμενα "Gismo", όπου η ζύμη πίτσας αντικαθιστά το κλασικό ψωμί και γεμίζουν με κεφτέδες ή ραγού, αλλά και τα πληθωρικά Italian-American burgers, με μπιφτέκι των 200 γρ. από Black Angus και ονόματα που ενίοτε "παίζουν" με την προέλευση των συστατικών τους. Θα βρείτε επίσης μια σύντομη αλλά περιεκτική επιλογή κρεατικών όπως τα spare ribs που γλασάρουν με δική τους σάλτσα μήλου και ψήνουν για 4.5 ώρες στον φούρνο και το σουβλιστό πικάντικο κοτόπουλο "alla Diavola". Ο Saccheri, που είναι και ο Executive chef των εστιατορίων του ομίλου Βουλγαράκη, υπογράφει τις αέρινες πίτσες που παρουσιάζει σε εντελώς ιταλικές εκδοχές, με καλής ποιότητας επιλεγμένα υλικά, αυθεντικές, κλασικές, απείραχτες. 

Ζησιμοπούλου 41, Παλαιό Φάληρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.