Ένα "Sexy Fish" στη Λαοδίκης

SEXY FISH ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ιντριγκαδόρικο όνομα, fusion προσανατολισμός, έμφαση στην πρώτη ύλη και εξαιρετικά cocktails στρέφουν το ενδιαφέρον στο spot που ισορροπεί ανάμεσα σε new age izakaya και bar-resto και μόλις άνοιξε στη Γλυφάδα. Ο Τάκης Ντόκος από το θρυλικό Egomio μαζί με τον Γιάννη Παυλίδη (Sushi Rolls στον Πειραιά, Ten Modern Asian στη Μαρίνα Ζέας και Hato Sushi στον Κορυδαλλό) σκέφτηκαν και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο γευστικό concept, που παρουσιάζουν ως "fusion Japanese bites & bar". Το Sexy Fish λοιπόν μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής, κάνοντας την 'πρεμιέρα' του την περασμένη Πέμπτη.

TO WAGYU NIGIRI ΤΟΥ SEXY FISH ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Cool χώρος, fusion φιλοσοφία

Ο χώρος του είναι minimal και ζεστός, με γήινα χρώματα και λίγα φυτά ανάμεσα από τα τραπέζια, συν μία ευρύχωρη μπάρα. H μουσική, που είναι στα σωστά ντεσιμπέλ ώστε να διασκεδάσεις και παράλληλα να συζητήσεις, εύκολα θα χαρακτηριζόταν feelgood -εδώ θα ακούσεις από Rihanna μέχρι Luciano Pavarotti και από René Aubry έως Tonino Carotone. Ο γευστικός του προσανατολισμός, φυσικά, fusion.

Στη μεγάλη κάρτα του, το σούσι καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος, παρέα με μπόλικες ακόμη επιλογές (gyoza, yakitori, tempura, bao buns, noodles κ.α.), στην ίδια πάντοτε φιλοσοφία. To καρπάτσιο χταπόδι (με yuzu, mirin και σόγια συν ένα μείγμα μπαχαρικών) και το ταρτάρ φρέσκου σολομού (με ένα mix πιπεριών και ιαπωνικών spices) είναι σίγουρα δύο πολύ καλές επιλογές για να ξεκινήσει κανείς το γεύμα του, ενώ τα καλοφτιαγμένα tuna & crab kataifi (με τόνο, king crab και κανταΐφι) και Ikura rollls (με γαρίδα, wasabi mayo και κομμάτια από φύλλα spring roll) δίνουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένει κανείς εδώ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ SEXY FISH ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Παράλληλα και συμπληρωματικά με το φαγητό, το μπαρ του Sexy Fish δουλεύει σε πολύ υψηλές στροφές, με τον Μπέντζαμιν Καρανικόλα εντός αυτού να αποτελεί ένα εξαιρετικό οικοδεσπότη, με νόστιμες ιδέες και μία πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα από την οποία ξεχωρίζουν τα True Identity (με σάκε, βότκα και πίκλες τζίντζερ) και Mexican Butterfly (με τεκίλα, αγαύη, λίτσι και μέντα). Τέλος, αξιόλογη είναι και η λίστα κρασιού με προσεκτικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα, κάποιες ευχάριστες νεοκοσμίτικες προτάσεις και μερικές σημαντικές γαλλικές προσθήκες.

ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥ SEXY FISH ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Info

Λαοδίκης 31, Γλυφάδα, τηλ. 210 8981747

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.